Fålhagen, Uppsala

Vaksalagatan 55

  • 1 rum
  • 21 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 100 000 kr
Månadsavgift: 2 863 kr/mån

Central belägen gavel-etta högt upp i huset!

Är du på jakt efter en central övernattningslägenhet, studentboende eller den första egna lägenheten? Här finns nu det perfekta tillfället att förvärva en fin 1:a i stadsnära läge och med endast en kort promenad till Resecentrum för dig som pendlar norr- eller söderut. För dig som tar dig med buss inom staden finns också busshållplats precis utanför. Här bor du bekvämt i fastighet med hiss från markplan på våning 4 av 5 med fönster mot grönskande och utan insyn! Denna lägenhet är placerad i gavel och har dessutom nära anslutning till en av föreningens gemensamma balkonger! Här bor ni med Fålhagens mysiga kvarter runt hörnet.

Bostaden är ytterst yteffektivt planerad och har gott om ljusinsläpp via det stora fönsterpartiet. Lägenhetens väggar, badrumsdörr, kök samt garderob är målade 2024 i neutrala färger, med andra ord är det bara att flytta in och sätta sin egna prägel! I allrummet finns det flera möjlighet till möblering. Här ryms både sittgrupp, matbord samt säng och garderober om så önskas. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch.

Som boende på Vaksalagatan 55 har du nära till allt du behöver. Kvarnengallerian med dess butiker, restauranger och mataffär ligger bara en kort promenad bort. För den träningsintresserade finns två gym inom gångavstånd. Vaksalatorg och dess charm erbjuder en härlig lokal atmosfär.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fålhagen, Uppsala

Vaksalagatan 55

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.