Fålhagen, Uppsala

Vaksalagatan 47

  • 1,5 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 2 659 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig och lugn 50-talslägenhet på perfekt Läge! Nästintill obelånad förening!

Varmt välkommen till denna ljusa och charmiga 50-talslägenhet på 1,5 rok fördelat på 42 kvm, belägen på andra våningen med hiss, en idealisk höjd för både bekvämlighet och avskildhet. Med ett oslagbart läge, bara ett stenkast från Vaksala torg, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av centralt läge och rofylld atmosfär. Lägenheten vetter mot en lummig och tyst innergård, vilket gör den till en av de mest fridfulla i byggnaden, fri från störande trafikljud. Här får du ett hem som smälter samman tidlös 50-talscharm med modern funktionalitet; ett perfekt val för dig som söker ett stillsamt boende mitt i hjärtat av Fålhagen .
Väldigt väl omhändertagen Föreningens där belåning per kvm 1798 kr / m², nästintill obelånad förening!

Interiör
Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder en behaglig atmosfär med genomgående ljusa ytskikt och en utmärkt planlösning.

Vardagsrum med balkong: Det ljusa vardagsrummet är rymligt och har en separat, praktisk sovalkov som skapar en tydlig avgränsning mellan sällskapsyta och sovplats. Härifrån når du en härlig balkong som vetter mot innergården och erbjuder ett fint solläge, perfekt för att njuta av lugnet med utsikt över Fålhagen. Upplev solskenets värme hela dagen, från strålande förmiddagssol till cirka 17-tiden, perfekt för avkoppling och njutning på din uteplats.

Kök: Det charmiga köket har bevarad originalinredning och plats för ett matbord för ca fyra personer. Med inspiration från italiensk design kombinerar köket eleganta mörkare träbänkar, mörkt kakel och ljusa skåpluckor, vilket ger en tidlös och stilren känsla. De nedre skåpen är nyinstallerade och anpassade till en modernare arbetshöjd, vilket gör köket ännu mer funktionellt och bekvämt. Utrustningen inkluderar en silvrig kyl och frys samt diskmaskin, vilket gör köket både praktiskt och estetiskt tilltalande.

Badrum: Det fräscha badrummet har ett unikt uttryck med blått kakel och ett svart-grått rutigt klinkergolv som tillför en modern och lyxig känsla. Här finns en rymlig dusch och dessutom är det förberett för installation av tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det enkelt att skapa en bekväm tvättlösning hemma.

Förvaringsutrymmen: Hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och till lägenheten hör dessutom två förråd, ett på vinden och ett i källaren, vilket ger extra utrymme för dina ägodelar.

Förening och Område
Brf Ringen är en stabil och välskött förening där medlemmarna har tillgång till en samlingslokal, cykelförråd, tvättstuga befinner sig rakt ner i källaren och de två förråden. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), bostadsrättstillägg och ett obligatoriskt tillägg för bredband.

Fålhagen är ett mycket populärt område, perfekt för dig som vill bo centralt men ändå njuta av lugnet. Med gångavstånd till Uppsala city och centralstationen är detta boende optimalt för pendlaren. Vaksala torg med Uppsala Konsert och Kongress samt Kvarnengallerian ligger bara några minuter bort och erbjuder matbutiker, restauranger och annan service. För den aktiva finns både Friskis & Svettis och Fitness24seven inom bekvämt avstånd.

Här bor du med ett optimalt pendlarläge, nära stadens puls men ändå i en stillsam miljö. Missa inte denna pärla, kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Välkommen hem!
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 0736265268.

Boka visning

  • Varmt välkomna till visningen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fålhagen, Uppsala

Vaksalagatan 47

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.