Fålhagen, Uppsala

Vaksalagatan 55

Såld
  • 1 rum
  • 21 kvm
  • Bostadsrätt

Central belägen 1 rok högt upp i huset!

Är du på jakt efter en central övernattningslägenhet, studentboende eller den första egna lägenheten? Här finns nu det perfekta tillfället att förvärva en fin 1:a i stadsnära läge och med endast en kort promenad till Resecentrum för dig som pendlar norr- eller söderut. För dig som tar dig med buss inom staden finns också busshållplats precis utanför. Här bor du bekvämt i fastighet med hiss från markplan på våning 5 av 6 med fönster mot grönskande gård och med Fålhagens mysiga kvarter runt hörnet.

Bostaden är ytterst yteffektivt planerad och kombinerar en ljus hall med ett modernt renoverat kök (2021) i neutrala färger. I allrummet möblerar du enkelt med t.ex. en sittgrupp och en bekväm säng och har du behov av ytterligare golvyta kan en loftsäng kanske vara en bra lösning? Lägenheten målades om 2021. Badrummet är självklart helkaklat och inrett med dusch.

Som boende på Vaksalagatan 55 har du nära till allt du behöver. Kvarnengallerian med dess butiker, restauranger och mataffär ligger bara en kort promenad bort. För den träningsintresserade finns två gym inom gångavstånd. Vaksalatorg och dess charm erbjuder en härlig lokal atmosfär.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!

Mer om mäklarna