Fålhagen, Uppsala

S:t Olofsgatan 60C

  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 795 000 kr
Månadsavgift: 2 697 kr/mån

Stilig tvåa i populära Höganäs i en förening med god ekonomi!

Välkomna till denna stiliga bostad belägen på S:t Olofsgatan 60C. Denna tvåa, med en yta på 65 kvadratmeter, kommer definitivt att imponera på dig med sin tidstypiska 30-talsdesign signerad stadsarkitekt Gunnar Leche.

En av de första sakerna du kommer att lägga märke till när du kliver in i bostaden är det höga taket som ger en luftig och rymlig känsla. De vackra trägolven ger varje rum en rustik och tidlös atmosfär.

Bostadens karaktär har bevarats genom åren med djupa fönsterbrädor som ger en touch av elegans och tradition. Här finns ett generöst kök där du kan bjuda in vänner och familj till trevliga middagar. Köket är utrustat med alla moderna bekvämligheter som behövs för att förbereda dina favoriträtter.

I det stora sovrummet finns det gott om förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Här kan du enkelt inreda efter egen stil och skapa en fridfull oas att återvända till efter långa dagar. Hallen erbjuder också gott om förvaring, vilket är praktiskt för att hålla ordning och reda på dina saker.

Badrummet är helkaklat och erbjuder en avkopplande atmosfär. Här finns också en tvättmaskin vilket gör vardagsrutinerna smidigare och enklare.

Brf Botvid är en mycket välskött förening med god ekonomi, låg belåningsgrad samt låga avgifter. Fastigheten är väl underhållen och föreningen har bland annat utfört stambyte samt renovering av tak, fönster och fasad. Utöver detta har även solpaneler installerats som täcker en stor del av föreningens elkostnader. Föreningens medlemmar har bland annat tillgång till en trevlig innergård, gym, samlingslokal, övernattningsrum med tillgång till bastu och dusch, tvättstuga samt torkrum.

Läget på S:t Olofsgatan 60C är mycket attraktivt, med närhet till allt du behöver. Med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till service och bekvämligheter blir vardagen smidig och enkel. För dig som uppskattar naturen erbjuder omgivningen också grönområden och gott om möjligheter till friluftsliv.

Kontakta ansvarig mäklare för en visning!

Välkommen hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fålhagen, Uppsala

S:t Olofsgatan 60C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.