Centrum, Uppsala

Dragarbrunnsgatan 11B

  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 5 331 kr/mån

Exklusiv gaveltvåa med magnifik utsikt över Domkyrkan och optimalt centralt läge!

Välkommen till denna exklusiva gaveltvåa på hela 60 kvm på våning 3, belägen på Dragarbrunnsgatan 11B i centrala Uppsala. Denna bostad erbjuder inte bara en optimal planlösning och fräscha ytor, utan även en oslagbar utsikt mot Uppsala domkyrka från flera rum! Här kombineras det bästa av stadslivet med en ljus och luftig bostad i toppskick.

Interiör
När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall som öppnar upp till de olika rummen, alla med rikligt ljusinsläpp tack vare gavelläget.

Vardagsrum: Det generösa vardagsrummet är ljust och luftigt, med stora fönster som släpper in dagsljuset från flera håll. Från vardagsrummets franska balkong kan du njuta av den spektakulära utsikten över Uppsalas siluett , en vy som verkligen förhöjer känslan av att bo mitt i stadens historiska centrum.

Kök: Det moderna köket, har en öppen planlösning mot vardagsrummet och en praktisk köksö som fungerar både som arbetsyta och avskiljare. Även härifrån kan du beundra domkyrkan medan du lagar mat eller njuter av en måltid.

Sovrum: Det rymliga sovrummet, med sin egen franska balkong, erbjuder också en fantastisk vy mot domkyrkan. Med gott om inbyggda garderober har du dessutom all den förvaring du kan tänkas behöva.

Badrum: Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, WC, tvättställ och kommod. Här har varje detalj utformats för att skapa en modern och stilren miljö.

Exteriör och Område
Som en hörnlägenhet erbjuder denna bostad ett fantastiskt ljusflöde från flera väderstreck, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär genom hela lägenheten. Med ett perfekt läge på Dragarbrunnsgatan har du alla bekvämligheter och nöjen inom räckhåll. Du har gångavstånd till Fyrisåns vackra promenadstråk, Linnéträdgården och en mängd restauranger, kaféer och butiker. Den nya Filmstaden, som nu står klar på andra sidan gatan, tillför ytterligare en dimension av nöje och kultur till ditt boende.

För den som pendlar är detta läge oslagbart, endast 6 minuters promenad till Uppsala centralstation gör det enkelt att snabbt ta sig till andra destinationer.

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva en stilren och ljus bostad med en av Uppsalas bästa utsikter.
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-626 52 68.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrum, Uppsala

Dragarbrunnsgatan 11B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.