Centrum, Uppsala

Kungsängsgatan 36C

Såld
  • 1,5 rum
  • 47,3 kvm
  • Bostadsrätt

Stor och smakligt renoverad 1,5:a med utsikt mot slottet!

Varmt välkommen till denna unika 1,5:a belägen på en attraktiv adress, högt upp i huset med utsikt över slottet.
Bostaden är belägen i centrala Uppsala med omedelbar närhet till allt vad staden har att erbjuda. Lägenheten har en stor balkong med eftermiddagssol och utsikt över slottet och Uppsalas takåsar! Tack vare lägenhetens loftgång ger det lägenheten ytterligare en yta som kan användas som balkong!!

Bostaden välkomnar dig med en stor och öppen hall försedd med gott om sko- och klädförvaring och annan lättare möblering. Från hallen når du köket som håller en modern standard, är välutrustat samt har gott om skåpförvaring och arbetsytor. Köket har en öppen känsla med en köksö som ger extra arbetsyta för dig som gillar att laga mat. Här finns även en integrerad vinkyl för dig som vill ha det lilla extra. Från köket leds du via hallen mot vardagsrummet som är väl tilltaget och har ett fint ljusinsläpp vilket skapar en härlig känsla av rymd. Här har du även utsikt mot slottet och Uppsalas takåsar. Denna utsikt har du även på balkongen som du når via vardagsrummet. Tack vare lägenhetens smarta planlösning har sovalkoven en unik placering där du kan vakna upp i en 140-säng med utsikt över slottet. Sist men inte minst har du ett fräscht helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin.

I föreningen finns det cykelrum, tvättstuga med torkrum samt en mycket trivsam innergård med tillgång till trädgårdsmöbler.
Till lägenheten hör ett källarförråd. På Kungsängsgatan 36 C bor du i ett makalöst pendlarläge med direkt närhet till både stadskärnan och centralstationen. Detta innebär att det från bostaden är oerhört smidigt att ta sig till allt vad hela Uppsala stad har bjuda på och att du har gångavstånd till nationer, universitetsbyggnader, restauranger, caféer, shopping, samt fina promenadstråk längs Fyrisån och Stadsparken. Samtidigt innebär läget även att detta är det perfekta boendet för dig som arbetar på annan ort.

Mer om mäklarna