Centrum, Uppsala

Kungsängsgatan 21A

REDO™
  • 3 rum
  • 81,5 kvm
  • Bostadsrätt

Urtjusig lägenhet med magisk utsikt över slottet

Välkommen till en trea helt utöver det vanliga och granne med Gamla Riksbanken.
Optimalt centralt läge, hiss i huset, magnifik utsikt, hög takhöjd, mysig eldstad, balkong med eftermiddagssol, renoverat kök och badrum. Allt detta i en förening med väldigt god ekonomi och låga avgifter. Denna bostad har allt.

I vardagsrummet möts du av ett fantastiskt fönsterparti som släpper in rikligt med ljus och erbjuder en balkong med en enastående utsikt över slottet. Här kan du njuta av en mysig braskamin, målade väggar och ett ljust parkettgolv som skapar en inbjudande atmosfär. Det gedigna föräldrasovrummet delar den magnifika utsikten över slottet och har platsbyggda garderober för optimal förvaring. Rummet är smakfullt inrett med målade väggar och ljust parkettgolv, och har bekväm tillgång till både hall och vardagsrum.
Det snickarbyggda köket imponerar med en elegant bänkskiva i komposit och ljust kakel ovanför diskho och arbetsytor. Här finns integrerad diskmaskin, spishäll, ugn, mikro samt kyl/frys i rostfritt stål. Matplatsen pryds av en vacker fondtapet, medan resten av köket har målade väggar och ljust parkettgolv. Sovrum nummer två erbjuder plats för både säng och skrivbord samt två inbyggda garderober. Det helkaklade badrummet är stilrent renoverat sedan ett år och erbjuder generöst med ytor, tvättmaskin/torktumlare, dusch och även handdukstork. Hallen är delad i en yttre del vid entrén med klinkergolv och plats för hatt- och skohylla, samt en mycket rymlig inre del som erbjuder ytterligare förvaring i form av en klädkammare. Till bostaden hör även två förråd, ett beläget på källarplan och ett på vinden, vilket ger generösa förvaringsmöjligheter.

Välkommen hem. Kontakta mäklaren för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Uppsala

Kungsängsgatan 21A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.