Centrum/Höganäs, Uppsala

Torkelsgatan 30C

Såld
  • 1 rum
  • 41,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig etta med tidlös elegans på Torkelsgatan 30C - Ditt nya hem i stadens hjärta!

Denna underbara etta på Torkelsgatan 30C är ett perfekt exempel på en bostad som förenar gammal charm med modern bekvämlighet. Med en generös boyta på 41,5 kvadratmeter erbjuder detta hem allt du kan önska dig.

Bostaden erbjuder ett rymligt och ljust rum där du enkelt kan inreda med soffa, TV-bänk och en rymlig säng. De höga taken och vackra fönsterbänkarna ger rummet karaktär och en känsla av rymd. Dessutom finns en generös inbyggd garderob som ger gott om förvaringsutrymme.

Köket är en pärla med all önskvärd utrustning och gott om arbetsyta. Här finns även plats för ett matbord där du kan njuta av dina måltider. Köket blir snabbt hjärtat i denna charmiga bostad.

När du kliver in i hallen välkomnas du av praktiskt golv, perfekt för de blöta dagarna. Hallen erbjuder även gott om plats för avhängning och förvaring. Även här finns det en inbyggd garderob.

Badrummet är helkaklat och har en bekväm duschhörna, vilket gör det till en avkopplande plats för både morgon- och kvällsrutinerna.

Vinds- och ett källarförråd hör till lägenheten.

Denna bostad ligger i den populära föreningen Alriksgårdarna, som kännetecknas av en stabil ekonomi och omtanke om fastigheterna. Större renoveringar har redan genomförts, vilket ger dig en bekymmersfri boendemiljö.

Läget är optimalt med närhet till shopping, restauranger, centralstationen och grönområden. Här kan du njuta av stadens puls samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll.

Torkelsgatan 30C är det perfekta hemmet för den som letar efter en unik bostad med karaktär. Tveka inte att ansvarig mäklare för att boka en visning.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna