Öppen och välkomnande vy

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 42

Såld
  • 1 rum
  • 24,2 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart 1:a i populära Årsta!

Nu kan du äntligen förvärva denna gemytliga 1:a i hjärtat av Årsta! Välkommen till en fräsch och fin etta i Årstas lugna kvarter. Den väldisponerade bostaden befinner en trappa upp med bra insynsskydd och är väl underhållen. Här har man ett mycket smakfullt kök med tillhörande bekvämligheter, ett helkaklat badrum samt stor yta i allrummet bra plats för favorit möblerna. Från rummet har man ett gediget fönsterparti med fridfull utsikt som skapar naturligt solljus och fångas upp av de nymålade väggarna. Här finns det härliga grönytor som omger fastigheten samt fina promenadstråk.

Detta är en stabil förening med ett välskött bostadshus som erbjuder ett rikt serviceutbud till de boende. Här finns härliga grönytor på innergården med grillplats, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal med gästrum och gym. Föreningen har flertal parkeringsplatser (separat kösystem).

På Fyrislundsgatan bor man i ett ypperligt läge i ett av Årstas absolut trevligaste kvarter med både city och Gränby Centrum inom 5-10 minuters avstånd samt Årsta hallen ett stenkast bort. Alldeles i närområdet har man flertal kaféer, bagerier, kiosker, pizzerior, restauranger, sushi för inte att nämna Brantingstorg.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna