Årsta, Uppsala

Kummingatan 23A

  • 3 rum
  • 72,3 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 395 000 kr
Månadsavgift: 4 276 kr/mån

Ljus och fräsch 3:a med stor balkong i Årsta!

-Accepterat pris-
Välkommen till en väl omhändertagen trea med stor balkong och fönster i dubbla väderstreck i populära Årsta.
Du möts av en ljus och välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, förvaring av kläder görs smidigt i stora garderober.
Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti, det finns gott om plats för en rejäl soffgrupp med tillhörande soffbord samt övrigt möblemang efter önskemål.
Det är även härifrån man når bostadens ljuvliga balkong med ett trevligt solläge och utsikt mot den lugna innergården.
Köket håller en modern standard och är välutrustat med bland annat vitvaror i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin, generösa arbetsytor och förvaring görs smidigt i över- och underskåp.
Det större sovrummet är luftigt och rymmer en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, garderober samt övrigt möblemang. Det andra sovrummen är lättmöblerade och passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum efter önskemål.
Sist men inte minst har vi ett läckert helkaklat badrum med badkar.

Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med mycket välskötta fastigheter och god ekonomi. Föreningen har stora grönytor, grillplatser, gym och lekparker. Det erbjuds de boende samlingslokal, övernattningsrum för gäster, servicehus med tvättstugor och dessutom barnvagnsförråd i varje trapphus. Området omges av stora idylliska grönområden med äppelträd, löpspår, skog och natur och upplevs således ett mycket trivsamt och gemytligt.

Grönskande Årsta är ett mycket populärt område med närhet till både stora grönområden i Årstaparken med löpspår och skogsdungar samt det ständigt växande Gränby centrum/Gränbystaden. Här finns gott om förskolor, den närmsta endast hundra meter från bostaden och Årstaskolan ytterligare ett par hundra meter bortanför detta. Ta en kort promenad och du befinner dig vid det lokala Årsta centrum med ICA, apotek, vårdcentral, restaurang, kiosk, postservice mm. In till Uppsala city tar man sig lätt med cykel, buss (närmsta hållplats precis runt hörnet) eller en kort körtur med bilen.
Allt som allt, ett fenomenalt läge!

Välkommen hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Uppsala

Kummingatan 23A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.