Årsta, Uppsala

Kamomillgatan 30

Såld
  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Modern mini 3:a med stor uteplats om ca 22 kvm i populär och stabil förening i Årsta!

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade ombyggda mini 3:a med egen uteplats i grönskande Årsta. Bostaden har en modern öppen planlösning mellan det trevliga köket och det rymliga vardagsrummet där man har en naturlig matplats mellan rummen som sammansmälter på ett trevligt sätt. Genomgående fina ljusa vitlaserade parkettgolv och med stilrena harmoniska ljusa färgval om väggar i rum. Genom vardagsrummets altandörr tar man sig enkelt ut till den stora fina avskärmade altanen med rymd i bästa solläge. Dessutom har man även en trevlig uteplats på framsidan med plats för sittmöblemang där man kan njuta av förmiddagssolen. Lägenheten bjuder vidare på två sovrum, varav det stora sovrummet rymmer plats för dubbelsäng, sängbord och har mycket fina förvaringsmöjligheter tack vare den stora platsbyggda elfasystem garderoben med gardiner som du får den där rätta exklusiva hotellkänslan, och dessutom har en härlig heltäckningsmatta på golv. Ett fint och fräscht nyrenoverat helkaklat badrum med dusch hörna med glasväggar, spotlights i tak, wc, kombinerad tvättmaskin, egendesignad smart avlastningsbänk, ny kran med ett stilrent handfat och med smart kommod, ja gott om förvaring i såväl lägenheten som i förråd i trapphuset bredvid.
Helt enkelt ett härligt, stilrent och trivsamt boende!

Brf Gräslöken är en mycket välordnad och uppskattad bostadsrättsförening med gott om lokaler och aktiviteter såsom samlingslokal, hobbyrum, bastu, solarium, gym, vävstuga, fotolabb och tennisbana. Därtill finns det gott om parkeringsmöjligheter för den som har bil och att det även finns laddstolpe för elbil att tillgå. Till lägenheten hör även ett förråd.

I Årsta bor du i ett populärt område med närhet till all tänkbar service vid såväl Årsta centrum som Gränby Centrum med matbutiker, restauranger, vårdcentral och förskola. I närheten finner du den stora och gröna Årstaparken med både promenadstråk och fotbollsplaner. Här bor du med möjlighet till goda kommunikationer. Du tar dig snabbt och enkelt ner på stan samt till olika institutioner tillhörande universitetet med de gröna stadsbussarna (ca 8 min), som avgår strax utanför bostaden. Från bostaden färdas du även enkelt via de fina cykelstråken och för den som pendlar med bil når du med enkelhet E4:ans påfarter.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna