Årsta, Uppsala

Körvelgatan 31A

REDO™
  • 3 rum
  • 79,7 kvm
  • Bostadsrätt

Rymliga trea på markplan med uteplats, en av dem bästa lägena i området!

Upptäck ert drömhem på Körvelgatan 31A där ni hittar denna trevliga trea i markplan med uteplats och gavelläge, en av dem bästa lägena i området.
Ny renoverad och nymålad överallt, så vill ni bara flytta in och må bra då har ni hittat rätt!

Den rymliga hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter och knyter samma bostadens samtliga rum. Vidare in i bostaden hittar du det generösa vardagsrummet som är ljust och rymligt där du även välkomnas ut till bostadens uteplats i soligt läge! Här bor du i en bostad som även erbjuder två möblerbara sovrum, var av ett med goda förvaringsmöjligheter, dessutom har du ett stort ljust kök med gott om skåpförvaring och bänkytor. I bostaden finns även ett helkaklade badrum.

Denna bostad är mer än bara ett hem ? i föreningen finns gemensamma utrymmen som tar boendet till nya höjder. En samlingslokal för festliga tillfällen, två gästlägenheter, barnvagnsförråd och tre tvättstugor. Avgiften inkluderar värme, vatten, TV-standardkanaler och snabbt 100 Mbit bredband.
För de små i familjen finns en trygg och bilfri innergård, lekplatser och grönområden. Hälsoentusiaster kan njuta av ett gym och avkopplande grönområden.

Med ett pendlingsvänligt läge, närhet till stadens puls och grönskande parker, är det endast 10-15 minuter till city med cykel. Nära till busshållplats och enkel tillgång till E4:an för pendling till Stockholm eller norrut.

Missa inte chansen att förverkliga ert bästa liv på Körvelgatan 31A ? Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för visning och låt drömmen bli verklighet!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Uppsala

Körvelgatan 31A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.