Uppsala

Västgötaresan 44

REDO™
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 600 000 kr
Månadsavgift: 5 028 kr/mån

Gavel 2:a högst upp i huset!

Välkommen till en mycket fin och stilren gavellägenhet som har genomgått en fin ytskiktsrenovering med ljusa moderna färger och ett modernt köket. Bostaden är belägen på våning 4 av 4 med hiss från markplan. Tack vare gavelläget har lägenheten fönster i tre väderstreck. Lägenheten präglas av ett härligt ljus och rymd med en luftig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som omges av mycket fönster med stort ljusinsläpp. Den välplanerade planlösningen skapar härliga sociala umgängesytor som bidrar med en trevlig atmosfär och där du kan umgås med familj och vänner. Från den luftiga balkongen har du ett fint solläge med vy över gården och skogen. Bostaden är upplåten som 2 rok men möjlighet finns att skapa ett mindre sovrum av det rymliga vardagsrummet.

Bostaden är välplanerad och välkomnar dig med en trevlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i en rymlig klädkammare. Vidare finner du ett stort modernt kök i grå ton. Här finns det gott om arbetsyta och skåpsförvaring. I köket finns det även plats för ett större matbord. Vardagsrummet är rymligt och har fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong. Sovrummet är rymligt och har plats för dubbelsäng, garderober samt övrig möblemang som önskas. Badrummet är stort och har plastmatta på golv samt vitt kakel på väggarna.

Här bor ni i en välskött brf där bredband och kabel-Tv ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder fina tvättstugor, cykelförråd, bastu (årskostnad 500 kr), samlingslokal (kan hyras för 200 kr/dygn) samt ett övernattningsrum (200 kr/dygn). På Västgötaresan 44 i Sävja bor du med naturen och Lunsenskogen inpå knuten som erbjuder trevlig avkoppling med natursköna strövområden samt möjlighet till svamp- och bärplockning. I närområdet finns mataffär, postservice, apotek, café, vårdcentral, ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Från Sävja tar det endast femton minuter med bil till centrum. Bra bussförbindelser med täta turer samt belysta cykelbanor till centrum. Närhet till E:4 ans påfarter som tar dig till Stockholm.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Uppsala

Västgötaresan 44

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.