Smedby, Upplands Väsby

Ryttargatan 295

REDO™
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 150 000 kr
Månadsavgift: 8 112 kr/mån

Bostadsrättsradhus i barnvänliga Smedby

Välkommen till denna välplanerade och moderna bostadsrätt på 84 kvm, fördelad över två plan, belägen i familjevänliga området Smedby.

Bostaden erbjuder tre ljusa och rymliga sovrum, ett stilrent IKEA-kök i en modern gröngrå design med fullt utrustade vitvaror, samt ett stort badrum på entréplan och en uppdaterad gästtoalett på övre plan - perfekt för den växande familjen.

Här får du både en stor gräsmatta på framsidan som vetter mot norr och en mysig, heltäckande altan på baksidan med utsikt över föreningens innegård och lekplats - en idyllisk plats för grillkvällar och avkoppling. För förvaring finns två rejäla förråd, ett på framsidan och ett på baksidan.

Området Smedby är lugnt och barnvänligt med närhet till den familjära vikingagården Gunnes gård, elljusspår och grönområden. Med enkla kollektiva resvägar och en kortare promenad, tar du dig enkelt till både Väsby centrum och Upplands Väsby Station som erbjuder resor till Stockholm C, Uppsala C samt Arlanda flygplats. Välkommen till ett hem att växa i.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Smedby, Upplands Väsby

Ryttargatan 295

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.