Grimstaby, Upplands Väsby

Sommarvägen 29E

Såld
  • 2 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Modern lägenhet med kvällssol och stora ytor

Nu vankas möjligheten att förvärva en utav Brf Grimstabys yngre bostäder placerad i populära Bollstanäs. Lägenheten färdigställdes 2017 och erbjuder ett modernt och rymligt boende med ett stilfullt badrum, effektivt kök och stora ytor i både vardagsrum och sovrum där en platsbyggd garderob erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Lägenheten är hela 71m2 och skapar möjligheten att omvandla bostadens förråd till ett sovrum eller ett kontor och kan därför ha möjligheten till att bli en 3.a. Bostaden har en magisk uteplats i ett västligt läge som är pricken över i.et, här erbjuds en stor uteplats med många soltimmar för avkopplande stunder. Brf Grimstaby är en väl orienterad förening som har en bra uppsikt över sina tillgångar och genomför löpande uppdateringar av dessa. Föreningen har en god ekonomi och erbjuder ett stort utbud till sina medlemmar så som festlokal, övernattningslägenheter, parkeringar & tvättstugor.

Bollstanäs ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Varmt välkommen hem till ditt nya hem!

Mer om mäklarna