Centralt/Apoteksskogen, Upplands Väsby

Holmvägen 15

  • 2 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 5 445 kr/mån

Drömboendet med en solig uteplats & öppen planlösning i ett charmigt område!

Välkommen till denna trivsamma lägenhet på 70 kvadratmeter, perfekt för dig som söker ett bekvämt och modernt boende med extra utrymme och möjlighet att skapa ett hem efter dina egna behov. Denna välplanerade tvåa, med potential att omvandlas till en trea, erbjuder en ljus och luftig atmosfär tack vare en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är praktiskt utformat med goda arbetsytor och en trevlig matplats.

Lägenheten ligger på bottenvåningen och erbjuder en rymlig uteplats i ett västläge, perfekt för eftermiddags- och kvällssolen. Här kan du njuta av avkopplande stunder utomhus, odla egna växter eller bjuda in till trevliga grillkvällar med vänner och familj.

Brf Apoteksskogen 1 är en stabil och välskött förening med låg skuldsättning och en stark ekonomi, vilket skapar en trygg boendemiljö för dig som köpare. Här bor du i ett lugnt och grönt område.

Med en kort promenad når man Väsby Centrum som erbjuder dagligvaruhandel, klädbutiker, inredningsbutik, restauranger, husläkare, tandläkare och mycket mer. Upplands Väsby ligger även strategiskt placerad i Stockholm med både påfart till E4 som tar en med bil till Stockholm C, Uppsala C eller Arlanda. Upplands Väsby station ligger ca 15 min med gångavstånd ifrån föreningen som erbjuder kollektiva resvägar till grannkommuner samt Stockholm C på ca 25 min, Uppsala C på ca 25 min och Arlanda flygplats på ca 10 min.

Kontakta Daniel Månér på 070-160 00 88 för visning. Varmt välkommen till ditt nya hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt/Apoteksskogen, Upplands Väsby

Holmvägen 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.