Centrala Väsby, Upplands Väsby

Industrivägen 24

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 3:a - högst upp i huset - inglasad terrass

Välkommen till denna stilfulla och moderna bostad belägen i hjärtat av Upplands Väsby. Det här en av föreningens absolut bäst belägna lägenheter om 3 rok (möjlig 4 rok - se alternativ planlösning) i populära Brf Korpkulla 1 - högst upp i huset med en stor inglasad terrass i härligt solläge (sydöst) och fin utsikt över föreningens lugna innergård. Med sitt centrala läge och närhet till kommunikationer är detta hem perfekt för den som vill ha allt inom räckhåll.

I denna bostad på Industrivägen 24 erbjuds ni bland annat bra öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, 2 ordentliga sovrum, bra förvaring i 2 st klädkammare/förråd, renoverat fint/helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme samt fint renoverat kök med intilliggande matplats. Genomgående fina golv och väggar i ljusa färgval. Låg avgift i förhållande till lägenhetens storlek. Hiss finns i huset. Varmgarage och förråd finns i källaren. Härlig innergård med plats för umgänge och lek.

Brf Korpkulla 1 ligger mycket centralt i en populär del av Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

Mer om mäklarna