Centrala Väsby, UPPLANDS VÄSBY

Husarvägen 20

  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 095 000 kr
Månadsavgift: 8 632 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Eftertraktad 5-rumslägenhet i centrala Upplands Väsby

Sänkt pris! Smidigt tillträde, visning nu på söndag!

Välkommen till en av de största och mest eftertraktade lägenheterna i föreningen! Denna fantastiska 5-rumslägenhet på 117 m² erbjuder ett boende med genomgående hög standard, perfekt belägen i hjärtat av Upplands Väsby. Här bor du i en uppdaterad lägenhet med mycket yta för hela familjen.

Lägenheten är stilfullt belägen på andra våningen och erbjuder ett elegant nyrenoverat badrum samt toalett. Dessutom pryds den av en rymlig balkong i soligt västerläge, med utsikt över en fridfull innergård. Föreningen är gammal och stabil och erbjuder en rad förstklassiga faciliteter såsom spa, gym, tvätthall, övernattningslägenhet och föreningslokal.

Brf Herrgården är en förening som ligger centralt mellan stadsmiljö och skogsmiljö. Med några minuters promenad når man Apoteksskogen som erbjuder trevliga elljusspår och friska promenadstråk. Åt andra hållet med en kort promenad når man Väsby Centrum. Här erbjuds allt ifrån restauranger, dagligvaruhandel och shopping. I anslutning till Väsby Centrum finns även vårdcentral, mödravårdscentral, tandläkare och öppna förskolan. I närområdet till bostaden finns även skola, förskola, Sigma Centrum och utegym. Upplands Väsby ligger även strategiskt belagd till både Stockholm & Uppsala. Med en 20 minuters promenad eller med direktbuss kommer man till Upplands Väsby Station som tar en med pendeltåg till Stockholm C, Uppsala C samt Arlanda flygplats.

Boka visning

  • Öppen visning, boka gärna in dig via hemsidan eller genom att kontakta Daniel på 070-160 00 88

  • Öppen visning, boka gärna in dig via hemsidan eller genom att kontakta Daniel på 070-160 00 88

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Väsby, UPPLANDS VÄSBY

Husarvägen 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.