Centrala Väsby, Upplands Väsby

Dragonvägen 39

REDO™
  • 3,5 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 625 000 kr
Månadsavgift: 7 286 kr/mån

3a med balkong mitt i de centrala delarna

Återigen kan vi presentera en riktigt fin 3,5a på en av centrala Väsbys trevligaste stadsgator -Dragonvägen. Bra planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra och en rymlig balkong i sydväst.
Lägenheten har genomgående ljusa färger och vitbehandlad ekparkett på golv. Bra planlösning med tre sovrum (varav ett kan användas som barnrum/sovrum/kontor/klädkammare), rymligt helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin/torktumlare och ett renoverat kök. Lägenheten flödar av ljus tack vare fönster i tre väderstreck och genomgående planlösning i bostaden. Både garage (nås enkelt i källarplan från porten bredvid) eller parkeringsplats (på gården) går att hyra. Förråd är beläget på vindsplanet. Gemensam innergård med sittgrupper, grillplats och lekpark.

Brf Oljekannan är en välskött bostadsrättsförening som ligger mycket centralt (men ändå lugnt avskilt) i Upplands Väsby och i närheten finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara någon minut når du till Väsby centrum.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Väsby, Upplands Väsby

Dragonvägen 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.