Centrala Väsby, Upplands Väsby

Parkvägen 34

REDO™
  • 3 rum
  • 83 + 23 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 4 444 kr/mån

Mysigt fristående hus med garage

Har du drömt och letat efter en rymlig och välplanerad bostadsrättsvilla med takterrass? Nu är väntan över!

Nu säljs äntligen ett av de härliga fristående husen med eget garage på Parkvägen med en totalarea om 106m² (83m² boarea + 23m² biarea/garage). Det här är ett rymligt och praktiskt boende i populära Folkparksområdet i Centrala Väsby där du bor i ett lugnt och familjevänligt villaområde med närhet till allt. Det här huset har en av föreningens absolut bästa läge genom att vara högt upp placerad på Parkvägen.

Invändigt bor ni i en välplanerad bostad med ett väl genomgående bra skick och stora sällskapsytor som präglas av ljus och rymd. Rymliga sovrum med gott om förvaring. Öppet och rymligt kök med matplats, toalett på båda plan och ett stort badrum med dusch, torktumlare och tvättmaskin. Vardagsrummet ligger på övre plan med en fantastisk takterrass och en oslagbar utsikt och ett härligt läge med gott om soltimmar. Stora förvaringsmöjligheter finns under trappa och i garaget, där det sistnämnda erbjuder en härlig bastu för avkoppling.

Brf Parkvägen är en ekonomiskt stabil förening med låg belåning och låga avgifter som ger dig en trygg bostadsekonomi i många år framöver. Föreningen ligger i det omtyckta och idylliska Folkparksområdet med korta promenadavstånd till pendeltåg, Väsby centrum, närbutiker och restauranger.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Väsby, Upplands Väsby

Parkvägen 34

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.