Centrala Väsby, UPPLANDS VÄSBY

Centralvägen 3B

  • 4 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 395 000 kr
Månadsavgift: 11 909 kr/mån

Eftertraktad etagelägenhet i Centrala Upplands Väsby

Välkommen till denna unika etagelägenhet om 114 kvadratmeter i centrala Upplands Väsby! Denna rymliga bostad erbjuder fyra rum och kök fördelat på två plan, vilket ger yta och plats. Med moderna badrum på båda planen och en genomtänkt planlösning är denna lägenhet perfekt för både familjen och de som älskar att ha gott om plats.

Njut av en stor balkong där du kan dricka morgonkaffet, en matplats med utsikt som förgyller varje måltid, goda förvaringsmöjligheter med walk-in closet och en vacker inglasad terrass som blir den perfekta platsen för trevliga kvällar där du kan se stadens ljus.

Läget är oslagbart, med bara 2 minuters promenad till Upplands Väsby Station har du smidig tillgång till pendeltåg och bussar, vilket gör resan till Stockholm Central, Arlanda eller Uppsala enkel och bekväm. Bor man i centrala Väsby har man nära till allt. I föreningens fastigheter finns restauranger och butiker och Väsby Centrum ligger en kort promenad bort. Väsby Centrum erbjuder allt ifrån glädjande shopping till en avkopplande matupplevelse. Missa inte chansen att förvärva denna drömbostad!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Väsby, UPPLANDS VÄSBY

Centralvägen 3B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.