Centrala Väsby, Upplands Väsby

Finspångsvägen 1D

Såld
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Central lägenhet i populära Brf Vilunda-Borgen

Välkommen till en utav Väsbys mest eftertraktade förening som erbjuder en 2.a på 57 m² i centrala Väsby, belägen i den omtyckta Brf Vilunda-Borgen. Denna lägenhet på andra våningen erbjuder ett bekvämt boende med genomgående okej skick. Här finns en bra planlösning som erbjuder flera möjligheter och flera fönster som ger naturligt ljus och en balkong i sydligt läge för soliga stunder.

Brf Vilunda-Borgen är en stabil förening med god ekonomi och normal skuldsättning. På den trevliga innegården finns lekplats, grillplats, pergola och öppna ytor för aktiviteter, en perfekt plats för både barn och vuxna.

Läget är optimalt med närhet till både Väsby centrum och Väsby station. Här har du nära till shopping, restauranger och grönområden. Utöver allt detta är Upplands Väsby strategiskt placerad ifrån ett pendlingsperspektiv här erbjuds både buss och tågförbindelser till Stockholm C på ca 30 min, Uppsala C 25 min samt Arlanda flygplats på ca 10 min.

Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Missa inte chansen att bli ägare till denna välbelägna lägenhet i Väsby!

Observera att vissa bilder är ett fotomontage och visar hur man skulle kunna inreda bostaden.

Mer om mäklarna