Tyresö Strand, Tyresö

Målarprinsens väg 51

Såld
  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Radhus

Engelskt radhus med gavelläge i toppskick

Välplanerat i och elegant i mycket gott skick med trädgård och härligt solläge. Nära Strandtorget, bussar, skolor & natur!

Välkommen till Målarprinsens väg 51 och detta attraktiva och ytterst stilfulla engelska radhus beläget i omtyckta Trädgårdsstaden på Tyresö Strand.
Här erbjuds ni ett av de största radhusen i gavelläge med trädgård samt lummig uteplats i bästa solläge.
Det lugna området är en idyll för barnfamiljen där skyddade naturområden, badsjöar, skärgård samt fritidsaktiviteter finns på bekväma gång och cykelavstånd.
I direkt närhet ligger flertalet populära skolor, förskolor, goda kommunikationer till city samt Tyresö Strandtorg med livsmedelsbutik såväl som restauranger.
Allt som behövs för att få vardagspusslet att gå ihop för familjen.

- Toppenfint renoverat gavelradhus med exklusiv känsla
- Tilltalande planlösning i båda våningsplanen
- Platsbyggd exklusiv bokhylla samt smart föring i hallen
- Ljust och trevligt tack vare två extra fönster på gavelsidan
- Stor förvaringsvind nås från övre plan.
- Kort gångavstånd till allt som familjen önskar.
- Avgift inklusive carport med el, värme, vatten, kabel-tv och förråd.
- Carport ingår

Välkomnande in till ett hem i genomgående uppdaterat skick med charmig och lyxig karaktär där bägge planen innehar smakfulla och trevliga val som mixas med väldisponerade ytor samt tilltagen takhöjd.
Det nedre planet innehar en välkomnande hall med platsbyggd förvaringsmöbel, ett renoverat och fullutrustat arbetskök med matplats.
Vidare i planet ett stort och socialt vardagsrum där rejäla fönsterpartier mot baksida samt gavel skänker fina ljusflöden till rummet.
Från vardagsrummet når vi når vi den lummiga baksidan och egen liten trädgård. Här finns en rymlig trädäckad altan i bästa solläge där man med fördel avnjuter långa sommarkvällar med familj och vänner, en förlängning av vardagsrummet helt enkelt.
I planet finns även ett stilrent renoverat tvättrum/wc samt ett förråd under trappen.

På övervåningen finns en rymlig hallyta med plats för kontorsdel eller läshörna. I övrigt nås tre rejäla sovrum i separata delar av planet samt ett renoverat badrum.
Master bedroom som ligger i enskild del har fransk balkong samt garderobsvägg. I de övriga två sovrummen finns gott om utrymme för förvaring samt säng och mindre möblemang om så önskas. På det här planet finns även klädkammare.

Stort vindsutrymme för utmärkt förvaring finns att tillgå genom lucka från hallen.
Mindre kallförråd finns på gavel av huset.

OMGIVNINGEN
Läget är verkligen mitt i prick, inom 2 minuters gång finner ni Strandtorget med matbutik, café och restaurang.
Inom samma korta avstånd längs med gångväg finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. Tyresö Skola (F-9) ligger cirka 8 minuters promenad från huset.
Busshållplats (Lagergrens väg) med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger vid Strandtorget som nås lätt genom en kort promenad.
På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Längre ut i skärgården kommer man enkelt med Waxholmslinjen som trafikerar Trinntorps brygga.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna