Tyresö Strand, Tyresö

Målarprinsens väg 9

Såld
  • 2 rum
  • 62,8 kvm
  • Bostadsrätt

Lägenhet med uteplats och egen trädgård i bästa solläge

Detta är en REDO bostad, vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information eller gör en intresseanmälan.

Välkommen till Målarprinsens väg 9, en mycket trevlig lägenhet belägen på Tyresö Strand med närhet till allt man önskar i vardagen.
Här finner man den perfekta kombinationen av ett bekvämt boende i en bostadsrättsförening men ändå lite av villa känsla med en egen uteplats och trädgård.
För dig som letar efter ett bekvämt boende så har ni här en välplanerad lägenhet med en carport bredvid bostaden och busshållplatser med exceptionella pendlingstider i närheten samt Strandtorget med matvarubutik och diverse, inom gångavstånd ligger Tyresö Slott och dess vackra park, ta en härlig fika på mysiga Notholmens Café eller besök Uddby Gård som ligger vackert beläget i Albys naturreservat där det finns mängder av olika djur att titta på som är en populär aktivitet för barnfamiljen.

- Genomgående gott skick
- Stor klädkammare som kan fungera som ett mindre sovrum med fönster
- Trädäckad altan och fin gräsmatta i bästa solläge
- Stor förvaringsvind nås från övre plan
- Kort gångavstånd till allt som familjen önskar
- Avgift inklusive carport (med möjlighet till laddning), värme, vatten och förrå

Lägenhet har en välkomnande hall, ett stort och trevligt vardagsrum samt ett fint kök med bra matplats. Sovrum med garderob. Rymlig klädkammare med fönster som även går att använda till arbetsrum eller barnrum. Duschrum med tvättavdelning och praktisk tvättbänk. Från hallen når man den rymliga förvaringsvinden.
Hela lägenheten är i gott skick och passar paret, singeln eller den lilla familjen.
Trappa ner till en stor trädäckad altan med plats för olika sittgrupper, dessutom en egen gräsmatta med plats för lite spring och lek. Allt detta mot en trevlig innergård. Här finns även ett nybyggt fristående varmförråd samt ett förråd under trappen.
Brf. Målarprinsen är en populär och välmående förening med god ekonomi. Föreningen består av 40 enheter fördelat på 4 radhuslängor av engelsk karaktär samt 5 punkthus med fyra lägenheter vardera. cykel förråd och förråd för trädgårdsredskap.

Läget är verkligen mitt i prick, inom 3 minuters gång finner ni Strandtorget med matbutik, café och restaurang.
Inom samma korta avstånd längs med gångväg finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. Tyresö Skola (F-9) ligger cirka 8 minuters promenad från huset.
Busshållplats (Strandtorget) med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger vid Strandtorget.

På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Längre ut i skärgården kommer man enkelt med Waxholmslinjen som trafikerar Trinntorps brygga.
På det stora hela ett ljuvligt boende en kort resa från innerstan!

VÄLKOMMEN HEM !

Mer om mäklarna