Tyresö Strand, Tyresö

Vågpiren 14

Såld
  • 6 rum
  • 129 kvm
  • Radhus

Exklusivt boende med havsutsikt och fyra uteplatser!

Varmt välkommen till Vågpiren 14.
Nu finns möjlighet att förvärva detta exceptionella hem i populära Tyresö Strand, endast 25 minuter från City och precis vid havslinjen. Boendet har hela fyra uteplatser som följer solen från morgon till kväll. Dessutom får ni förmånen att enkelt flytta in och trivas från första stund i ett utsökt hem där varje detalj i interiör och tillval ställts på sin yttersta spets.

- Havsutsikt från alla fyra uteplatser.
- Automatiska markiser med skaksensorer på alla fyra terrasser.
- Fyra sovrum, två badrum samt gott om förvaring inne såväl som i externa förråd.
- Braskamin
- Parkeringsplats med laddmöjlighet tillhör - belägen utanför entré.
- Stabil förening med god ekonomi och välskött styrning.
- Ljuvligt område i äkta skärgårdsmiljö med närhet till allt som vardagen kräver.
- Endast 25 min från city.

Entréplanet har en genomgående modern och stilren inredning med öppna och luftiga sociala ytor samt ett exklusivt kök i elegant design som erbjuder allt man kan önska sig. De generösa arbetsytorna kompletteras snyggt med bra förvaringsutrymmen och fullständig maskinell utrustning.

Vidare når vi det trevliga vardagsrummet med platsbyggd bokhylla och väggar i en mörkgrön nyans. Genom stora skjutbara glaspartier från golv till tak släpps solens strålar in och havsbrisen utanför. I vardagsrummet finns även ett tv-rum som kan nyttjas som sovrum om så önskas. Från vardagsrummet når vi en stor terrass med sol under större delen av dagen. Detta är en favoritplats för sociala tillställningar eller en lugn stund. I anslutning till de nedre terrasserna finns var sitt förråd.

På entréplanet finns även ett elegant badrum med golvvärme, dusch och kommod kompletterat med en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk.

På övre plan möts vi först av en hall som binder samman alla rum. Härifrån nås även vinden. Rakt fram från trappen finns Master bedroom som har en garderobsvägg och gott om utrymme för dubbelsäng samt skrivbord eller dylikt. Invid master bedroom finns det andra sovrummet med utgång till en av planets två likvärdiga balkonger. De två övriga sovrummen ligger i motsatt del av våningen. Det ena sovrummet har utgång till den andra balkongen som får sol från tidig eftermiddag till solnedgång.

Dessutom finns en stor, inredd klädkammare, vind med 20 kvm golvyta samt ett stilrent badrum med badkar, kommod, wc och golvvärme.

Till varje radhus hör en egen parkering utanför entréterrass med laddbox som ingår i avgiften.
Föreningen är ekonomiskt stabil och har tillgång till gästparkeringar samt gemensamt barnvagns och cykelförråd.

OMRÅDET / OMGIVNING
Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö innehar man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat.
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk F-9), Tyresö Skola (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Hållplats finns en kort promenad från huset med bussavgångar till Gullmarsplan såväl som T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö Strand har du också närhet till flertalet båtklubbar, badplatser, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt oändliga möjligheter för aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

Söker ni efter en lyxig och rogivande bostad i skärgårdsmiljö med närhet till service och stadens puls? Missa då inte denna bostad.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna