Tyresö Strand, Tyresö

Ängspiren 7

Såld
  • 5 rum
  • 129 kvm
  • Radhus

Exklusivt havsnära boende i Tyresö Strand!

Välkommen till Ängspiren 7, ett underbart och unikt havsnära boende vid Erstaviken. Här erbjuds ett modernt och exklusivt radhus på Strandängarna i en naturnära miljö med både havet, strandbad, båtklubb och Erstavikens naturreservat inpå knuten. Här har familjen skapat ett boende med möjlighet till hela 4 sovrum, här är varje kvm väl använd.
Detta hem erbjuder genomtänkt planlösning, moderna bekvämligheter och ljusa, inbjudande ytor som skapar en trivsam boendemiljö.
Ett boende med hög livskvalité med ett av Tyresö Strands bästa sollägen vid havet - endast 25 minuter från Stockholms storstads puls, som du når via goda kommunikationer.

- Mycket smakfullt och exklusivt boende med havsutsikt.
- Energideklaration B med mycket låga driftkostnader och egna solceller.
- Tilltalande planlösning med tre rymliga sovrum (möjligt att bygga ett fjärde).
- Mycket bra förvaringsmöjligheter.
- Parkering med elstolpe ingår i avgiften.
- Dubbla balkonger och terrasser.

Välkomnande hall som är rymlig och möblerbar med ljust klinker och praktisk garderob med skjutdörrar.
Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch och en funktionell tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare.

Vidare finner vi köket som är ljust och inbjudande med vita skåpluckor, mörk bänkskiva och elegant kakel. Här finns alla moderna bekvämligheter inklusive kyl och frys i full höjd, spishäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Vardagsrummet erbjuder en harmonisk atmosfär med stora fönster och skjutdörrar i glas som leder ut till en fantastisk terrass, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar.

På övre plan möts du av ett trivsamt allrum som kan anpassas efter dina behov, inklusive möjlighet till ytterligare ett sovrum. Härifrån når du även en fin balkong. Sovrummen är rymliga och välplanerade, med det största sovrummet som erbjuder generös förvaring och plats för dubbelsäng. Ett av de mindre sovrummen har även utgång till bostadens andra balkong.

Badrummet på övre plan är elegant med grått klinkergolv och vita kakelväggar, utrustat med wc, badkar och handfat.
För extra förvaring finns förråd under trappan samt en praktisk klädkammare på övre plan.

Till varje radhus hör en egen parkering utanför med laddstolpe som ingår i avgiften.
Föreningen är ekonomiskt stabil och har tillgång till gästparkeringar samt gemensamt barnvagns och cykelförråd.

OMGIVNINGAR:
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel.
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Busshållplats finns ca 200 m från huset med bussar till Gullmarsplan. Vill man så finns det anslutande bussar som tar er hela vägen in till T-centralen.
Två lokalbussar (824 och 804) tar dig ner till strandängarna.

Närhet till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö bor du också nära badplatser, svampplockning, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt att det finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna