Tyresö Strand, Tyresö

Tranmyravägen 5A

Såld
  • 7 rum
  • 179 kvm
  • Parhus

Välkommen till Tranmyravägen 5A!

Välkommen till en trivsam och tilltalande bostad med en härlig planlösning i två plan i omtyckta Tyresö Strand!
Därtill stora härliga fönsterpartier åt olika håll vilket gör att bostaden upplevs väldigt ljus och luftig.
Bostaden är beläget i ett lugnt och fridfullt villaområde med närhet till både hav och natur. En egen oas endast 30 minuter från storstadens puls med närhet till det mesta.

- Mycket smakfullt och exklusivt boende
- Vacker altan med sol hela dagen
- Bra förvaringsmöjligheter
- Tilltalande planlösning med fem rymliga sovrum
- Lugnt område med insynsskyddad tomt
- Nära till buss, förskolor, Tyresö Slott med slottspark

På entréplanet möts du av en inbjudande hall med klinkergolv och ljusa väggar. Här finns bra förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar. Direkt till vänster ligger ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och annan inredning, samt garderobsförvaring.

Vidare in i bostaden möts du av ett väl tilltaget kök som har ljusa skåp, rymliga arbetsytor och en köksö. Från köket leder glasdörrar ut till en härlig terrass. Köket är utrustat med allt du behöver.
Invid köket finner du det ljusa vardagsrummet som har stora fönster och glasdörr ut mot terrassen. Här finns plats för både soffmöblering och matplats för hela sällskapet.
Badrummet/tvättstugan är helkaklat och erbjuder en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Extra förvaring finns under trappan.

En trappa upp på övre plan möts du av ett trivsamt allrum med plats för soffmöblemang och TV. Här finns även fyra sovrum. Det harmoniska huvudsovrummet har ljust golv, väggar i en grå nyans och plats för dubbelsäng.
De tre övriga sovrummen är rymliga och kan inredas efter behov.
Det moderna, helkaklade badrummet på övre plan erbjuder wc, dusch med duschdörrar i glas, handfat och badkar. Övervåningen har dessutom två rymliga klädkammare för maximal förvaring.

Perfekt boende för dig som söker ett rymligt och välplanerat hem med stilrena materialval och moderna bekvämligheter.

Området är vackert beläget nära Tyresö Slott och dess vackra park som är mycket uppskattad av de kringboende. Här njuter man av promenader i vacker kulturhistorisk miljö med möjlighet för picknick i slottsparken. Midsommarfirandet i parken är ett populärt inslag och hit vallfärdar folk från hela Stockholm för att ta del av festligheterna.

Med närhet till flertalet förskolor och skolor samt goda kommunikationer med direktbussar till både Gullmarsplan och Stockholm C är Tyresö Strand ett populärt område att flytta till. Närhet till den vackra skärgården och naturen får man på köpet.
Ett hus att upplevas på plats för att känna av den härliga känslan med ljus och rymd.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna