Tyresö Strand, Tyresö

Målarprinsens väg 43

Såld
  • 4 rum
  • 89,7 kvm
  • Bostadsrätt

Idylliskt radhus i Tyresö Strand

OBS: Detta är en REDO-annons. Komplettering med invändiga bilder kommer. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information eller fyll i kontaktformuläret så blir du kontaktad.

Låt mig presentera detta trevliga Engelska radhus på Målarprinsens Väg 43 i Tyresö Strand på två plan disponerat på 89.7kvm. För familjen som eftersöker ett bekvämt boende så har ni här en carport mittemot bostaden, busshållplatser med exceptionella pendlingstider i närheten, förvaring på entréplan och en förvaringsvind på övre plan, cykel förråd och förråd för trädgårdsredskap. Ta familjen på en härlig liten utflykt och besök Tyresö Slott, ta en härlig fika på mysiga Notholmens Café eller besök Uddby Gård som ligger vackert beläget i Albys naturreservat där det finns mängder av olika djur att titta på som är en populär aktivitet för barnfamiljen.

- Sällan såld, oerhört uppskattad.
- Stor förvaringsvind nås från övre plan.
- Kort gångavstånd till allt som familjen önskar.
- Avgift inklusive carport, värme, vatten, kabel-tv och förråd.
- Uteplats på baksida i sydvästligt läge med eftermiddag sol.
- Nytt kök 2020 och omgjord uteplats fram med gräsyta.

Vid entrén möts du av en välkomnande hall med avhängning för ytterkläder och skor. Denna del har renoverat golv med praktisk klinker 2020 som är hållbart över tid. Här har man även öppnat upp väggen mellan hallen och matplats till viss del för att få en mer öppen planlösning. Under trappan på bottenvåningen finns extra förvaringsutrymme som är perfekt för antingen säsongsannpassade kläder, redskap för hemmet eller annat.

Köket som är nytt från 2020 med väl tilltagna arbetsytor uppskattas av hemmakocken som ska bjuda på magi för gästerna som serveras vid matplatsen som är i en och samma enhet som köket. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med dusch, kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är luftigt och härligt med fönsterpartier som vetter mot sydvästlig riktning som skänker härligt ljusinsläpp. Uteplatsen med trädäck kan med fördel inredas med soffgrupp eller loungemöbler, valet är ditt!

Väl uppe på övre plan finns tre sovrum varav två är i mindre storlek och ett större sovrum. På denna våning finns även klädkammare, badrum och en hörnyta som kan nyttjas som kontorsplats eller om önskas så kan denna del även inredas med garderob eller bokhyllor.

Brf. Målarprinsen är en populär och välmående förening med god ekonomi. Föreningen består av 40 enheter fördelat på 4 radhuslängor av engelsk karaktär samt 5 punkthus med fyra lägenheter vardera.
Anmäl ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för att få löpande info.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna