Tyresö Strand - Strandängarna, Tyresö

Lövängsgränd 3

Såld
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Ljuvlig fyra med områdets bästa havsutsikt!

Fin fyra med områdets bästa havsutsikt!

Välkommen till Lövängsgränd - Tyresö Strand och denna välplanerade fyra i lugnt och gemytligt läge med öppen havsutsikt över Erstaviken.
Bostaden är ljus, social och ytterst smakfull i sin interiör. Rejäla sovrum, öppen planlösning såväl som badrum och gäst-wc. Den stora balkongen om ca 15 kvm har ett trevligt läge mot innergård i läge söder.
Området med havet och Erstaviks naturreservat som närmsta granne är ytterst eftertraktat. Samtidigt nås busshållplats med citybussar, bad/båtbrygga samt Strandbadet inom någon minut till fots.

- Havsutsikt från samtliga rum.
- Stor möblerbar balkong i läge söder.
- Öppen och social planlösning med fina ljusinsläpp.
- Tre bra sovrum, ett helkaklat badrum och en gäst-wc.
- Utmärkta förvaringsmöjligheter samt stort förråd som nås från balkong.
- Parkering tillhör.
- Sann skärgårdskänsla, men med vardagens praktiska delar i din omgivning.

Bostaden är mycket väldisponerad i sin planlösning vilket gör att ni med fördel kan inreda hemmet efter eget tyckte om smak.
De viktiga sociala ytorna som kök och vardagsrum är beläget i en öppen och social planlösning vilket skapar fina möjligheter för dig som vill ha generöst med plats för umgänge med vänner och familj.
Från denna del når man även den stora balkongen belägen under tak. I ett fint söderläge har ni plats för matgrupp, solstolar och härliga blomsterarrangemang. Här njuter du av solen från morgon till sen eftermiddag.

Det stora badrummet nås från hallen och är helkaklat i sobra färger. Här finns en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, ovan dessa finns en arbetsbänk samt överskåp för yteffektiv förvaring.
Kommod och spegelskåp över, wc och badkar samt bekvämligheter såsom golvvärme.

Köket i L-form är väldigt smakfullt och fullt utrustat där gott om arbetsytor samt skåp och lådor finns att nyttja, perfekt för den hängivna kocken i familjen.
Snickerierna går i en ljus ton och maskinell utrustning är självklart fullskalig. Ovan bänkytor finns infällda spotlights samt extra eluttag installerade.
Från köket når vi matplats med rymd för upp till 6 personer samt utgång till balkongen.

Väl tilltaget vardagsrum i öppen och social planlösning med köket. Här finns det plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Vardagsrummet har fantastiskt ljusinsläpp från de stora och många fönsterpartierna som vetter i tre väderstreck. Oavsett när på dagen så erhålls ett härligt ljusspel. I vardagsrummet finns en läcker braskamin som skänker såväl myskänsla en kulen höstkväll, samt extra värmekälla.

Tre sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter och chans för möblering efter tycke och smak. Samtliga med havsutsikt. Rymlig klädkammare för maximal förvaring finns även det.

OMGIVNINGEN
Att Strandängarna i Tyresö är en av Stockholms alla vackraste platser känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen.
Området ligger i det vackra landskapet i nordöstra Tyresö, invid Erstaviken och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid havet och ändå vill ha närhet till skolor, matbutiker samt bra kommunikationer in till Stockholm. Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats med nybyggd strandpromenad, havsbad och båtklubb. Samtidigt som områdets naturvärden tas tillvara.

Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia, vackra slottspark och restaurang samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.

På korta avstånd finner vi Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan.

Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden. I Tyresö bor du också nära badplatser, svampplockning, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt att det finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

Söker ni efter en modern bostad i skärgårdsmiljö med närhet till service och stadens puls? Då behöver ni inte leta längre, detta är en bostad ni inte vill missa!
Boka din visning för att informeras löpande fram till visning,

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna