Tyresö Skogsstad, Tyresö

Barrskogsvägen 9

  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 450 000 kr
Månadsavgift: 4 154 kr/mån

Välplanerad 2:a högst upp i huset med många soltimmar!

Välkommen till lummiga Barrskogsvägen och denna trevliga lägenhet belägen högst upp i huset i superpopulära Tyresö Skogsstad.
Här erhåller ni ett modernt och praktiskt boende på en lugn återvändsgata med skogspartier i omgivningar som skapar en karaktär på ditt leverne som är få förunnat!

Bostaden erbjuder bland annat ett helkaklat badrum med tvättdel, ett trivsamt kök från Marbodal, ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk balkong där solen lyser från lunch till nedgång! Allt detta med direkt närhet till matbutiker, flera gym, skolor, dagligvaruhandel, Centrum, insjöbad samt pendlingsbussar som tar dig till Stockholm City på under 25 min må vara det bästa av två världar.

- Högst upp i huset.
- Gavellägenhet med fina ljusflöden
- HSB-förening som enda i området. Föreningen är välskött med god ekonomi..
- Varmgarage finns i föreningen.
- Insynsskyddad balkong med sol från lunch-nedgång.
- Rymligt källarförråd ingår.

När du kommer in i bostaden möts du av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter genom garderober samt hatthylla. Här gör den genomgående ekparketten samt de ljusa och stilrena väggarna sig påminda. I anslutning till hallen nås det helkaklade badrummet. Badrummet går i stilrena färger och erbjuder spegelskåp, kommodskåp, dusch med glasväggar, torkställning, tvättmaskin samt torktumlare. Ovan finns praktisk arbetsbänk samt överskåp.

Vidare öppnar bostaden upp sig med det väl tilltagna köket. Köket går i mörka snickerier och är fullt utrustat med kyl/ frys, diskmaskin, fläkt, ugn, spis och mikrovågsugn. I köket finns goda förvaring och avlastningsmöjligheter som passar perfekt för den matlagningsintresserade. I anslutning till köket ryms matplats för cirka 4 personer intill trevligt fönsterparti.

Från köket finner vi det trivsamma vardagsrummet. Här finns det gott om utrymme för möblering efter tycke och smak med såväl soffgrupp, skrivbordshörna eller annat enklare möblemang. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som tillsammans med de ljusa ytskikten skapar härligt ljus i bostaden. Utgång till den härliga balkongen nås från vardagsrummet. Här kan ni njuta av solens stålar från lunch till nedgång i en loungegrupp eller matgrupp om så önskas.

Sovrummet erbjuder plats för säng, nattduksbord och byrå. Gott om förvaringsmöjligheter genom skjutdörrsgarderober i spegelglas.

Rymligt förråd tillhör bostaden och finns att tillgå i källaren, nås via hiss.
Bostaden har säkerhetsdörr.

ATT BO I SKOGSSTADEN:
Närområdet bjuder på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.
Närhet till Centrum, promenadstråk, matbutiker, skolor, bad, idrottsanläggningar samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå.
Direktbussar avgår från hållplats endast 1 min bort och tar dig direkt till Stockholm City samt Gullmarsplan, perfekt för den som pendlar till jobbet.
Parkeringar löper längs med Barrskogsvägen samt på närliggande parkeringsplats. Varmgarage finns beläget under närliggande fastighet.

På det stora hela ett lugnt och problemfritt boende i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta.

Anmäl ert intresse och missa inte visningarna!

VÄLKOMMEN HEM

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tyresö Skogsstad, Tyresö

Barrskogsvägen 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.