Tyresö Skogsstad, Tyresö

Barrskogsvägen 6

REDO™
  • 4 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 4:a i populära Tyresö Skogsstad

Välkommen till högt eftertraktade Barrskogsvägen och denna trevliga fyra med trevliga ljusflöden samt stor och rymlig balkong. Bostaden är i genomgående gott skick med goda sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt lyxigt badrum och mindre gästtoalett. Här bor ni insynsskyddat på en lugn återvändsgata med omgärdande grönska som likt ljusets strålar letar sig in i bostaden och skapar en karaktär på ditt boende som är få förunnat!
Detta med direkt närhet till gym, skolor, dagligvaruhandel, Centrum, insjöbad samt utmärkta pendlingsbussar som tar dig till Gullmarsplan och Stockholm City på under 25 min må vara det bästa av två världar.

- Varmgarage nås från hiss som en av endast två hus i området.
- Stor inglasad balkong i bra solläge
- HSB-förening som enda i området.
- Optimal planlösning med centrala sociala delar samt separata sovrum.
- Rymligt förråd tillhör.
- En minut till närmsta busshållsplats
- Närhet till allt som familjen och paret kan önska.

Väl inne i bostaden möts vi av de genomgående ljusa ytskikten som tillsammans med fönster i olika väderstreck skapar fantastiska ljusflöden i bostaden. I hallen finns praktiskt skjutdörrsgarderob som skapar goda förvaringsmöjligheter.

Från hallen når vi bostadens första sovrum som har plats för säng samt mindre möblemang. Vidare når vi det rymliga badrummet som förutom stilrena färgval även innehar tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Utöver det finns kommod, väggskåp samt badkar. Bostaden erbjuder även en mindre gästtoalett med wc samt kommod.

Vidare i bostaden finner vi de underbara sociala delarna med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är bra planerat med gott om arbetsytor och mängder av förvaring. Här finns plats för matplats där trevliga middagar enkelt skapas.

Stort och luftigt vardagsrum där de stora fönsterpartierna bidrar till ett ljust och trevligt hem. Rymden ger er goda möjligheter att inreda efter tycka och smak.
Utgången till balkongen finner vi från vardagsrum som i ett utsökt naturskönt läge skapar en riktig favoritplats under årets varma månader.

I övrigt finns två trevliga sovrum belägna i olika delar av bostaden där Master bedroom innehar en stor walk in closet samt gott om rymd för flexibel möblering. Sovrum två är av mindre art men fungerar utmärkt som barn/gästrum.

OMRÅDET
Närområdet är oerhört smakfullt och bekvämt för såväl familjen som paret. Här bjuds på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.
Närhet till centrum, promenadstråk, matbutiker, förskolor, skolor, bad, idrottsanläggningar, golfbana samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå. Mysiga Barnsjön finns på cykelavstånd.
Direktbussar avgår från hållplats endast 2 min bort och tar dig direkt till Stockholm City samt Gullmarsplan, perfekt för den som pendlar till jobbet.
Parkeringar löper längs med Lövskogsvägen samt på närliggande parkeringsplats.
Vill man uppleva mer av natursköna Tyresö så tipsar jag om vackra Tyresta Naturreservat, Alby friluftsområde samt Tyresö Slottspark beläget längre ut på Tyresö där skärgården även knackar på.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tyresö Skogsstad, Tyresö

Barrskogsvägen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.