Trollbäcken, Tyresö

Vendelsövägen 58A

REDO™
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 4 450 000 kr
Månadsavgift: 6 929 kr/mån

Nyproducerad fyra i Trollbäcken

Bo med känslan av nytt! Ett ypperligt val av bostad för familjen eller paret.

Det här är en REDO-bostad. Kontakta mäklaren för mer information!

Här presenteras en fyra som andas exklusivitet med smakrika materialval och detaljer som gör det där lilla extra. Läget är superbt med närhet till allt du behöver i din vardag. I bostaden har du stora fönsterpartier som vetter mot tre väderstreck, en uteplats som nås från ett av sovrummen och inte endast en, utan två trevliga franska balkonger.

Brf Tyresö Södergård 4 är en bostadsrättsförening med 98 representativa bostadsrätter i hjärtat av Trollbäcken. Här har Imola tillsammans med DinellJohansson ritat fram ett bostadsrättsområde som står i samklang med omgivningen. Arkitekturen präglas av tidlösa och exklusiva material som trä och sten vilket är modernt, kvalitativt och håller över tid. Det i kombination med ett extra öga för detaljerna gör att bostäderna utmärker sig och andas hotellkänsla och lyx.

- Arkitektritat bostadsrättsområde
- Två fina innergårdar med bl.a grillplats
- Stora fönsterpartier och fina materialval
- Varmgarage som nås från hiss (separat kö)
- Nära buss, skolor, restauranger och centrum
- Flexibelt tillträde enligt överenskommelse

För hemmakocken finns ett gediget kök att arbeta i. Köket är i en och samma enhet som bostadens sociala del i en öppen planlösning. Förvaring finns i över och underskåp bakom urläckra träluckor. Maskinpark bestående av stor kyl och frys, ugn, micro, spis och diskmaskin. I köksön finns även integrerat eluttag och diskhon. Bänkskiva i kvartskomposit och på golvet ligger 3-stavs ekparkett.

Badrummet är inrett med ljust klinkergolv, tre kaklade väggar och en fondvägg i mörkare nyans. Här finns en trevlig kommod med tvättställ och spegel med integrerade lampor. Gäst-WCn nyttjas numera som tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och förvaring.

Master bedroom rymmer säng, garderober och mindre möblemang. Väggarna i varmrosa nyans ger ett sobert intryck. De övriga två sovrummen passar alldeles utmärkt för de små.
Arbetsrummet har stilrena industriväggar i anslutning till vardagsrummet. Detta rum kan nyttjas som kontorsplats för den som jobbar hemma, lekrum för barnen eller hobbyrum. Valet är ditt!

Trollbäcken är ett fantastiskt lummigt bostadsområde med både villor och lägenheter, detta gör att gatorna är lugna, tysta och gemytliga. Närheten till Tyresös olika delar och atmosfärer gör att detta är en perfekt utgångspunkt för vidare äventyr.

Vill man istället röra sig mot stadens puls så finns det utmärkta kommunikationer på promenadavstånd som busshållplats Sofieberg, Kumla Skola och Trollbäckens centrum med direktbussar till Stockholm City, Gullmarsplan och närliggande kommuner. Det gynnsamma kommunikationsläget gör att du på 30 minuter från att du låser ytterdörren, är på Gullmarsplan. Bättre kan det inte bli! Bor du i Södergården får du den perfekta kombinationen av lugnt och lummigt tillsammans med närheten till kommunikationer och stadspuls. För den som cyklar finns en cykelväg hela vägen in till Södermalm.

Har du letat efter din nya drömbostad? Leta inte längre, du har hittat rätt.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trollbäcken, Tyresö

Vendelsövägen 58A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.