Rotvik, Tyresö

Kringelkroken 15

  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 5 949 kr/mån

Ljus och välplanerad 3 rok med solig balkong i naturnära Rotvik

Välplanerad 3 rok i fina Rotvik. Stor balkong med dag- och kvällssol. Barnvänligt område med närhet till natur, förskola och kommunikationer!

En ljus och fin lägenhet med gavelläge. Här möts du av en mycket bra planlösning med ljusa ytskikt och underbara ljusflöden i flera väderstreck. Härlig balkong med sol från tidig eftermiddag till kväll.

- Välplanerad med rymliga sovrum
- Parkering med eluttag för motorvärmare ingår i avgiften
- Laddstolpar finns att hyra
- Kök och vardagsrum i öppen miljö
- Lugnt och barnvänligt område
- Nära kommunikation, löpspår och natur

Lägenheten är inredd med två sovrum i fil, båda av bra storlek med plats för både säng och ytterligare möblemang. Vidare ett rymligt duschrum inrett med duschhörna, tvättställ med spegelskåp ovanför, wc, handukstork och tvättmaskin. Hallen öppnar upp i ett stort vardagsrum och kök i öppen social miljö med fönster i två väderstreck och utgång till balkong i soligt sydläge. Fönsterpartierna ger möjlighet för ljuset att flöda fritt genom rummet. Du får kontakt med köket och kocken genom den trevliga köksbänken som avdelar rummet. Själva köket har gott om plats för förvaring i dess skåp och lådor samt bra arbetsytor på bänkskiva. Matplats med plats för flera framför fönster med trivsam utsikt .
På Kringelkroken har du ett bekvämt och naturnära boende. Utsikten från kök och vardagsrum är ut över natur helt utan insyn. Väggarna i lägenheten är ljust målade och på golvet ligger ekparkett i ett sovrum, kök, hall och vardagsrum.

Ett par minuter från porten finns vackra Kolardammen och härliga promenadstråk mot Fårdala och centrum eller mot Alby Friluftsgård, perfekt för hundpromenaden eller joggingturen. Även stallet, skolor och förskola ligger på praktiska avstånd från bostaden. Busshållplats med direktbussar till Sthlm C samt Gullmarsplan nås på ett par minuter (Busshållplats Rotvik). En välplanerad och mysig lägenhet i lugnt område. Välkommen att flytta in och trivas från första stund!

VÄLKOMMEN HEM

Boka visning

  • Kontakta mäklaren för att boka din tid för visning. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rotvik, Tyresö

Kringelkroken 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.