Rotvik, Tyresö

Krokanstigen 15

  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Radhus
Utgångspris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 5 301 kr/mån

Gavelradhus med områdets bästa läge

Fantastiskt gavelradhus med två uteplatser i naturskönt område!

På en bullerbyliknande gata i familjära Rotvik beläget i anslutning till Öringe och Tyresö Strand finner vi detta suveräna radhus i gavelläge och i två plan! Det lugna området är en idyll för barnfamiljen där skyddade naturområden, badsjöar, skärgård och fritidsaktiviteter finns på bekväma gång och cykelavstånd. Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet såsom populära skolor, förskolor och goda kommunikationer till city samt nära till Tyresö centrum, livsmedelsbutik såväl som restauranger på praktiska avstånd från bostaden.

Sällan till salu, ta chansen när den väl ges!

- Fantastiskt gavelläge med stor tomt
- Nästan skuldfri förening med extremt låg belåningsdrag (179 kr/kvm boyta)
- Baksida mot naturen med en trevlig uteplats i bästa sydvästläge.
- Generös framsida med härlig morgonsol.
- Carport i länga med motorvärmare ingår.
- Bilfri gata med närhet till skolor, natur och utmärkta kommunikationer.

Bostaden erbjuder en väldisponerad planlösning där nedre plan har ett mycket trevligt och renoverat kök (18). Köket är fullt utrustat och erbjuder gott om plats för förvaring genom över och underskåp. I köket finns även plats för en matgrupp för upp till 6 personer intill fönster.

Vardagsrummet är väl tilltaget med god plats för större soffgrupp samt en ytterligare matgrupp om så önskas. I anslutning till vardagsrummet finns ett av de generösa sovrummen med tillhörande klädkammare.
På nedre plan erbjuds även ett helkaklat badrum som renoverades år 2010, rymlig tvättstuga samt en välkomnande hall.

En trappa upp finner vi bostadens två andra rymliga sovrum. Det ena med god plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå samt en egen klädkammare med mängder av plats för förvaring.
Det andra sovrummet nyttjas idag till kontor men även detta rum rymmer dubbelsäng, garderober samt andra enklare möblemang att inreda med efter eget tycke och smak. För den som vill nyttja båda rummen till sovrum men ändå vill finna plats för kontorshörna går det utmärkt att placera ett skrivbord i den lilla hallen som finns precis när vi tagit oss upp för trappen.

På övre plan nås även bostadens andra badrum, här med plats för wc, badkar, handfat samt spegelskåp. Mindre fönster i badrummet skänker härligt ljus.

Husets framsida är trevlig och lättskött med gräsytor och insynsskyddade buskar. För den som vill njuta av morgonkaffet i solen finns här en perfekt plats mot husfasaden.

Till sist når vi den fantastiska baksidan som är belägen i ett härligt läge med sol från lunch till sen kväll! Baksidan är perfekt för sköna stunder med vänner och familj av den stora skalan.
I och med gavelläget sträcker sig tomten runt huset vilket ger möjligheter att skapa din egna ostörda oas på baksidan.

Ett mycket trivsamt boende, här kan ni flytta in och trivas från första stund!

OMRÅDET
Området och den bilfria gatan utanför huset erbjuder ett praktiskt och naturskönt boende för familjen.
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Rotvik, Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns alla på praktiskt avstånd.
Busshållplats (Rotvik) med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm City ligger en kort promenad på 4 minuter från huset.

På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.

Anmäl ert intresse för att informeras vid ev. förhandsvisning och missa inte visningarna.

VÄLKOMMEN HEM

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rotvik, Tyresö

Krokanstigen 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 4 030 000 kr
  • 4 030 000 kr Budgivare 1 2024-09-03 16:21
  • 4 020 000 kr Budgivare 2 2024-09-03 16:02
  • 3 995 000 kr Budgivare 1 2024-09-03 15:42