Öringe, Tyresö

Diamantgången 159

Såld
  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkommen till Diamantgången 159 och denna fina tvåa i ett högt och fritt läge med balkong där solen lyser under hela dagen.

- Välplanerad med trevliga sociala ytor
- Renoverat kök från Kvikk
- Delvis kaklat badrum med tvättmaskin
- Balkong i bästa solläge
- Trivsamt område med närhet till allt som önskas

Bostaden har ett magiskt ljusinsläpp med sociala ytor mellan kök och vardagsrum där gärna vänner och familj samlas! Härifrån tar man sig ut till en rymlig balkong i bästa solläge och med fri utsikt, en mycket trevlig förlängning av lägenheten under sommarmånaderna. Inne i bostaden hittar vi en modern och stilfull lägenhet med nytt kök från Kvikk (2016) och renoverade ytskikt, delvis kaklat badrum med dusch och tvättmaskin.
Ett rymligt sovrum i den svalare delen av bostaden samt en rymlig klädkammare i entrén.

Diamanten är en populär förening med låga 2-plans hus, vissa med suterräng, alla med härlig radhuskänsla. I området finns flera tvättstugor och föreningslokal att hyra! Beläget i Öringes hjärta har du närhet till skön natur, exempelvis finns fina Öringesjön 200m in i området. Här finns fina promenadstråk och vandringsstigar. Nära till mycket bra kommunikationer som tar dig till Tyresös alla hörn såväl som Gullmarsplan och även direktbussar Stockholm C under pendlingstider som tar ca 25 min.

På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, såväl som rackethall, golfbana, badhus och ishall. Tyresö Strand och Gamla Tyresö med underbar skärgårdsmiljö och många fina utflyktsmål. Bege dig till Tyresö slott och gå i den engelska slottsparken eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden och badplats och utegym. Besök de många badplatserna längs Erstavikens kant, eller bege dig ut på isen under vintertid.

Ett boende att verkligen längta hem till där du flyttar in och trivs från första sekund,

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna