Öringe, Tyresö

Diamantgången 111

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Renoveringschans på Diamantgången

Renoveringschans med uteplats!

Här presenteras en bostad om 2RoK beläget på Diamantgången som du med enkla medel kan sätta din alldeles egna prägel på. Bostaden behöver lite kärlek från sin nya förvärvare med allt från ytskikt till maskinpark. Möjlighet finns till att öppna upp mellan vardagsrum, kök och hall för att få en mer öppen planlösning.
Livsstilen du erhåller som boende på Diamantgången är fantastisk med den stillsamma miljön där mängder av natur blomstrar fint men samtidigt som du har nära till centrala Tyresö eller Tyresö Strand. Badplats finns i närheten, promenadstråk runt knuten, bussförbindelser med bra pendlingstider och mycket mer.

- Tillträde enligt önskemål!
- Klädkammare i bostaden och tillhörande förråd för förvaring.
- BRF Diamanten innehar tvättstuga, gemensam lokal och cykelförråd för sina medlemmar.
- Stillsamt och lugnt område.
- Radhuskänsla.

Hallen välkomnar dig till bostaden och ansluter till klädkammaren, sovrummet, badrummet och bostadens sociala ytor. Sovrummet i gedigen storlek rymmer säng, förvaring och mindre möblemang. Badrum med kaklade väggar, dusch, wc, tvättställ (handfat) och överskåp. Vardagsrummet är väldigt luftigt och erbjuder en flexibel möblering. Här öppnar många upp mellan vardagsrummet och köket för en mer öppen yta. Uteplatsen nås från vardagsrummet och bjuder på härlig förmiddagssol. Här är det en ynnest att vakna upp med kopp kaffe och ta in lugnet. Klädkammaren i bostaden och tillhörande externt förråd för förvaring.

Ett renoveringsobjekt med oändliga möjligheter till att skapa ett hem enligt dina önskemål.
Låt fantasin flöda och drömmar bli sanna här på Diamantgången 111.

OMRÅDET
På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, såväl som rackethall, golfbana, badhus och ishall. Tyresö Strand och Gamla Tyresö med underbar skärgårdsmiljö och många fina utflyktsmål. Bege dig till Tyresö slott och gå i den engelska slottsparken eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden och badplats och utegym. Besök de många badplatserna längs Erstavikens kant, eller bege dig ut på isen under vintertid.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna