Farmarstigen, Tyresö

Angelikagränd 36

Såld
  • 4 rum
  • 75,9 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig 4a med sol från morgon till kväll från balkong

Sällan till salu!

Välkommen till Angelikagränd 36 i vackra Tyresö. Familjevänligt område i fridfull omgivning med närhet till Tyresö centrum, bussförbindelser, skolor och grönområden. Bostaden är ljus med sol hela dagen och möblerbar balkong. Rymliga sociala ytor mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, klädkammare och tillhörande förråd.

- Parkering ingår i månadsavgiften!
- 6st gästparkeringar via BRF
- Välplanerad 4 rok med sociala ytor
- Möblerbar balkong med sol hela dagen
- Välmående förening

Välkomnande L-formad hall som ansluter till ett av sovrummen, klädkammaren, badrummet och som tar dig till bostadens sociala del. Badrummet med tvättmaskin och torktumlare, trevlig kommod, tvättställ (handfat), överskåp, wc och dusch. Den rymliga klädkammaren är perfekt för att förvara kläder och husgeråd.
Den öppna planlösningen väl inne i bostaden är perfekt för de sociala sammanhangen. Här kan kocken skapa magi i köket medans vänner och familj umgås i vardagsrummet. Köket med en maskinpark bestående av spis, ugn, kyl, frys, diskmaskin, arbetsbänkar och mängder av över samt underskåp för förvaring.
Här tittar solen in genom de stora fönsterpartierna som skänker ett härligt ljusinsläpp. Balkongen nås från vardagsrummet och här är det en ynnest att koppla av och ta in lugnet i privat läge.

Två av sovrummen i större storlek kan möbleras flexibelt tack vare sin rymd och det mindre sovrummet som nås från hallen är perfekt de små eller om önskas kan nyttjas som arbetsrum.

Förutom den bekväma bostaden har Angelikagränd 36 också tillgång till den trevliga gemensamma innergården där du kan njuta av utomhusaktiviteter. Även soprum finns här. Laddplatser finns, kö tillämpas (8st).

Detta är verkligen en drömboende för den som uppskattar både komfort och närhet till naturen. Angelikagränd 36 erbjuder en perfekt balans mellan avkoppling och bekvämlighet. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna eftertraktade del av Tyresö.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna