Centrala Tyresö, Tyresö

Bollmora gårdsväg 11

  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavgift: 3 094 kr/mån

Trevlig och modern två rum och kök med balkong.

I centrala Tyresö finner du denna hemtrevliga lägenhet, perfekt belägen med korta avstånd till alla bekvämligheter du behöver.

Välkommen till Bollmora Gårdsväg 11 och denna välplanerade och trevliga lägenhet belägen i centrala Tyresö. Med närhet till kommunikationer och alla bekvämligheter som vardagen kräver är denna lägenhet perfekt för den som önskar ett centralt boende. Med sina 46 kvadratmeter erbjuder lägenheten väldisponerade ytor där matplats och vardagsrum ligger i en öppen och social planlösning. De stora fönsterpartierna tillsammans med de ljusa ytskikten, som är genomgående för hela lägenheten, skapar fint ljus i bostaden.

- Genomgående fina materialval.
- Platsbyggd förvaring i sovrum
- Avgiften inkluderar värme, vatten, fiber, tv samt ett källarförråd,
- För bilresenärer finns det även ett varmgarage med avspolningsplats under husen.
- Närhet till grönområden, butiker och restauranger samt goda kommunikationer till Stockholm C och övriga områden.

När vi kliver in i bostaden möts vi av en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter för ytterplagg. I anslutningen till hallen finner vi det helkaklade badrummet där det finns tvättmaskin, torktumlare, kommod och dusch med duschväggar. Vidare öppnar bostaden upp sig med ett ljust och luftigt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot kök. Det fina köket erbjuder generöst med förvaring genom skåp och lådor samt goda avlastningsytor. Balkongen nås från vardagsrummet som erbjuder möjlighet till frisk luft och avkoppling. Perfekt för att njuta av soliga dagar eller ta en kopp kaffe på morgonen.

Denna välplanerade bostad är perfekt för den som söker ett modernt boende med närhet till kommunikationer och bekvämligheter.

OMRÅDET
Läget är optimalt med goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen ner.

Närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler samt matbutiker som Willys.
Även Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns bara en kort promenad bort.

Föreningen har en gästlägenhet samt en tvättstuga. Till bostaden tillhör ett källarförråd!

VÄLKOMMEN HEM

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Tyresö, Tyresö

Bollmora gårdsväg 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 195 000 kr
  • 2 195 000 kr Budgivare 1 2024-10-21 20:14