Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 23

  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 595 000 kr
Månadsavgift: 4 628 kr/mån

Insynsskyddad trea på 6:e våningen i BRF Siken

Trivsam trea belägen på 6:e våningen med balkong i härligt solläge!
Varmt välkomna till mycket stabila BRF Siken och denna trea på Sikvägen 23. Lägenheten är välplanerad och erbjuder bland annat ett trivsamt och renoverat kök 2022, helkaklat badrum, sociala ytor och en inglasad balkong med sol i bästa söderläge.

- Låg avgift om 4628 kr inkl vatten, värme, internet, tv samt förråd.
- Inglasad och insynsskyddad balkong i söderläge.
- En av Tyresös bästa föreningar med stabil ekonomi.
- Garage och P-platser finns bakom huset.
- Stort förråd i källarplan tillhör.
- Närhet till allt som paret eller familjen önskar.

Väl i bostaden möts vi av en generös hall med förvaring genom garderober, hatthylla och skoställ. I anslutning till hallen nås ett helkaklat och stambytt badrum från 1999 utrustat med dusch, wc, handfat, spegelskåp, handdukstork och tvättmaskin.

Vidare in i lägenheten nås ett fullt utrustat kök med tilltagna arbetsytor samt gott om förvaringsmöjligheter genom över och underskåp. Köket är i mycket gott skick med vita snickerier, en grå bänkskiva och stänkskydd i mörkare nyans. Intill köket finns god rymd för en matplats för cirka 4 personer.

Vardagsrummet är väl tilltaget, stilrent och har ett härligt ljusinsläpp. Här finns utrymme att möblera med en rymlig soffgrupp med tillhörande möblemang samt en ytterligare matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen belägen i en högt och insynsskyddat läge. Balkongen är inglasad och lätt att möblera tack vare storleken. Här kan ni njuta av den härliga solen från förmiddag till kväll i en mysig loungegrupp eller vid ett matbord!

I övrigt finns det två stycken generösa sovrum där båda erbjuder plats för dubbelsäng, garderober samt andra enklare möblemang.

OMRÅDET OCH FÖRENINGEN
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med lummiga innergårdar som omgärdar, detta med närhet till flertalet skolor, fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service. Spela racketsporter så som tennis, squash eller padel i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande golfbanan. Dessutom nära till simhall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan, Handen och Nacka. Under pendlingstider finns även direktbuss som tar dig direkt till Stockholm C. Busshållplats Sikvägen ligger endast 1 min från porten.

Utmärkta BRF Siken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi.
Föreningen har många gemensamma faciliteter att nyttja och för bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 595 000 kr
  • 2 595 000 kr Budgivare 1 2024-09-18 09:38