Centrala Tyresö, Tyresö

Axel Wennergrens väg 12

Såld
  • 3 rum
  • 75,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad 3:a med inglasad balkong i populärt område!

Detta är en REDO bostad, vänligen kontakta ansvarig mäklare eller göt en intresseanmälan på vår hemsida.

Välkommen till Axel Wennergrens väg 12 och denna mycket eleganta och välplanerad lägenhet. En rymlig trea på omtyckta och populära Axel Wennergrens väg, här bor du med närhet till allt! Lägenheten är mycket ljus och trevlig och bjuder på ett härligt ljusinsläpp.

- Nytt fräscht kök från 2021
- Hela lägenheten är smakfullt renoverad i varma färger 2021
- Inglasad balkong
- Två sovrum i bra storlek
- Väldisponerad planlösning
- Centralt läge nära allt

En välkomnande hall med plats för ytterkläder. Till höger ligger ett av lägenhetens sovrum som idag fungerar som ett kontor.
Rakt fram öppnar det generösa och nyrenoverade köket upp sig med gott om plats för både förvaring och matlagning. Här finns även en trivsam matplats framför fönstret. Från köket når du den inglasade fina balkongen som fungerar som ett extra rum under större delen av året. Balkongen har utsikt ut mot den gröna trevliga innergården.
Ljust och luftigt vardagsrum med möjlighet till olika typer av möblering.
Ett rymligt master bedroom.

Hela lägenheten ger genomgående ett mycket smakfullt intryck, här är det verkligen bara att flytta in!

Brf. Tornsvalan är en mycket populär förening med god och stabil ekonomi som tillsammans med grannföreningarna ramar in en vacker och generös innergård med grillplats och gröna ytor. Föreningen har faciliteter så som samlingslokal/festlokal, tvättstuga samt cykelförråd. För föreningens bilresenärer är det enkelt att få parkering och för de som åker kollektivt ligger centrum nära.

Området erbjuder flertalet skolor, fina promenadstråk och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka simhallen. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen. För den som gillar utflykter till naturen finns härliga utflyktsmål som Erstaviks naturreservat, Alby friluftsgård, Tyresta nationalpark och anrika Tyresö slott med dess park, borggård och café.

Ett boende som ger både unga och seniorer en trygghet, otrolig bekvämlighet, fenomenal kommunikation och närhet till allt.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna