Centrala Tyresö, Tyresö

Rimfrostgränd 5

REDO™
  • 2 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren tvåa ett stenkast från Tyresö Centrum!

Detta är en Redo bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information samt möjlighet till privatvisning!

Varmt välkommen till Rimfrostgränd 5 och denna stilrena lägenhet i mycket bra skick. I ett supercentralt läge erbjuds du möjlighet att bo i denna ljuvliga bostad med byggår 2019 som andas exklusivitet och stilrenhet. Trots det centrala läget finner du här ett trivsamt och lugnt område, här kan du flytta in och trivas från första stund!

- Förråd precis utanför dörren.
- Garage på samma våningsplan.
- Ljus och stilren lägenhet.
- Stora skjutdörrsgarderober i sovrum med gott om förvaring.
- Två trevliga takterrasser och en innergård.
- Centrums portar 1 minut bort.

Lägenheten har en stilren färgsättning och kvalitativa materialval. Ljusa och öppna sociala ytor med ekparkett på golv och en härlig takhöjd som ger en luftig känsla! Väl i bostaden möts vi av en öppen hall med förvaring genom garderob och möjlighet till hatthylla.
Vidare når vi bostadens sociala delar med kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. Vedum-kök i gråa snickerier som erbjuder gott om förvaring genom över och underskåp. Fullt utrustat med kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Intill köket ryms matplats för 4 -6 personer.

Vardagsrummet erbjuder god plats för soffgrupp samt andra enklare möblemang att inreda med efter eget tycke och smak. Rummet får ett härligt ljusinsläpp tack vare flertalet stora fönsterpartier. Från vardagsrummet nås lägenhetens trevliga balkong. Här kan ni njuta av den sista kvällssolen i en mysig loungegrupp eller matgrupp om så önskas.

Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder god plats för en dubbelsäng, nattduksbord och byrå. I sovrummet finns även en stor garderobsvägg med skjutdörrar för maximal förvarning.
Helkaklat badrum i ljusa nyanser med dusch och klädvårdsdel. Förvaringsskåp ovan kombinerad kombimaskin för praktisk förvaring.

Ta chansen när den väl ges!

OMRÅDET:
Här har ni endast 1 min gång till Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel.
I närområdet finns flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, rackethall, populära skolor, vårdcentraler samt bankkontor.
Kommunikationerna från Tyresö Centrum är suveräna med täta avgångar till Stockholm City, Nacka, Haninge såväl som resterande delar av Tyresö.
På det stora hela ett drömboende där ni bara kan flytta in och njuta från första stund av nyproduktionskänslan.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Tyresö, Tyresö

Rimfrostgränd 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.