Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 23

Såld
  • 1 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i huset!

Genom sitt läge högst upp i huset erbjuds en insynsskyddad bostad med ljuvlig vy från samtliga fönster. Den rymliga balkongen erhåller sol från 12 till 18 under sommarmånaderna.
BRF Siken är en stambytt och mycket omtyckt förening med oerhört stark ekonomi samt flertalet faciliteter för sina innehavare.

- Fin och ljus bostad, bara att flytta in och bo.
- Centralt och bekvämt belägen med närhet till allt som önskas i omgivning.
- Helkaklat badrum från 2016
- Högst upp med fritt läge i huset med fina vyer och totalt insynsskydd.
- Garage och uteparkering finns att tillgå.

När vi tar klivet in genom dörren möts vi av en välkomnande hall med god förvaring genom garderober.
Från hallen når vi det helkaklade badrummet (stambytt 1999 och renoverat 2016). Badrummet har duschhörna, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, wc samt en toppmatad tvättmaskin.
Vidare in i bostaden kommer vi till vardagsrummet som är generöst i sin storlek med fina ljusflöden genom stora fönsterpartier. Rummets storlek medger plats både för soffgrupp och sängmöbel. Möjligheten för att bygga en sovalkov finns också tack vare storleken på rummet.
Härifrån når du balkongen med vacker vy som rymmer loungemöbler efter tycke och smak.

Lägenheten erbjuder ett generöst och praktiskt kök med allt som behövs för att den matlagningsintresserade ska kunna trivas i köket. Här finner du gott om förvaring samt matlagningsytor. Intill det stora fönstret får en matgrupp för 2-4 personer plats.

FÖRENINGEN
Utmärkta BRF Siken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi. Parkeringsplatser finns lediga såväl som garageplatser.
Föreningen har många gemensamma faciliteter att nyttja och för bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

OMGIVNINGEN
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder. Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service. Spela racketsporter så som tennis eller squash i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande golfbanan. Dessutom nära till simhall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan, Handen och Nacka. Under pendlingstider finns även direktbuss som tar dig direkt till Stockholm C.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekplatser, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns att tillgå.

Boka din visning via SkandiaMäklarnas hemsida, för denna chans vill du inte missa!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna