Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 5

  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavgift: 5 713 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad fyra i superstabil förening!

Välkommen till Sikvägen 5, här erbjuds ni en lägenhet med optimal planlösning där de sociala ytorna återfinns i ena delen av lägenheten och sovrummen i den andra delen. Två helkaklade badrum, en inglasad balkong i bästa söderläge samt ett centralt och bekvämt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva i vardagen.

- Låg avgift om 5713 kr inkl vatten, värme, internet, tv samt förråd
- Två renoverade badrum och tre rymliga sovrum
- En av Tyresös bästa föreningar med stabil ekonomi
- Garage och P-platser finns bakom huset
- Stort förråd i entréplan tillhör
- Närhet till allt som paret eller familjen önskar.

I bostaden möts vi av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Direkt innanför dörren finns det gott om plats för ytterkläder och längre in i hallen finns det tre stycken garderober för ytterligare förvaring. Från hallen når man bland annat ett av bostadens två badrum som är helkaklat och stambytt. Här finns badkar, handfat och vägghängd wc samt en tvättmaskin.

Vidare in i bostaden hittar vi de sociala ytorna kök och vardagsrum placerade intill varandra, perfekt när man har gäster på besök.
Köket är stilrent och fullutrustat med bra om förvaring i form av skåp och lådor. Bra rymd för matgrupp med plats för upp till 8 personer med utsikt över grönskade innergård. Alla vitvarorna är i rostfritt för ett enhetligt intryck.

Vardagsrummet är lättmöblerat och rymligt för det stora sällskapet. Stora fönsterpartier i söder skänker rummet ett massivt ljusinsläpp. Från rummet nås utgången till den inglasade balkongen i bästa solläge med utsikt över gården. Här finns bra med plats för att avnjuta långa mysiga stunder.

I andra delen av bostaden når man alla tre sovrummen där två har fönster i ett nordost-läge med en härlig utsikt ut över golfbanan. Från den inre hallen når man det tredje sovrummet en och en helkaklad och stambytt wc med dusch.

Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med lummiga innergårdar som omgärdar, detta med närhet till flertalet skolor, fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service. Spela racketsporter så som tennis, squash eller padel i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande golfbanan. Dessutom nära till simhall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan, Handen och Nacka. Under pendlingstider finns även direktbuss som tar dig direkt till Stockholm C. Busshållplats Sikvägen ligger endast 1 min från porten.

Utmärkta BRF Siken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi.
Föreningen har många gemensamma faciliteter att nyttja och för bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Boka visning

  • Boka din visningstid via SkandiaMäklarnas hemsida. Välkommen

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.