Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 23

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Gaveltvåa högst upp i huset!

Välkommen till Sikvägen 23 och denna trevliga gaveltvåan högst upp i huset belägen i ett centralt och stillsamt område. En utmärkt planerad lägenhet med trevliga ljusflöden från fönster i olika väderstreck som skänker härligt ljus.

- Centralt och bekvämt belägen.
- Välplanerade ytor med fina ljusinsläpp.
- Högt och fritt läge med fina vyer från rummen.
- Förråd tillhör.
- Garage och parkering i föreningen

När vi tar klivet in genom dörren möts vi av en välkomnande hall med god förvaring genom garderober. Direkt till vänster finner vi bostadens sovrum som har gott om utrymme för dubbelsäng samt praktiskt förvaring genom garderobsvägg.
Vidare in i bostaden kommer vi till köket som är fullt utrustad samt plats för mindre matplats. Vardagsrummet är i generös storlek med fina ljusflöden genom stora fönsterpartier som skänker fint ljus till vardagsrummet. Härifrån når du den inglasade balkongen som rymmer loungemöbel efter tycke och smak.

På det stora hela en mycket hemtrevlig bostad belägen i ett kanonläge av centrala Tyresö.

Utmärkta BRF Siken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi. Parkeringsplatser finns lediga såväl som garageplatser.
Föreningen har många gemensamma faciliteter att nyttja och för bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

OMGIVNINGEN
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder. Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service. Spela racketsporter så som tennis eller squash i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande golfbanan. Dessutom nära till simhall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan, Handen och Nacka. Under pendlingstider finns även direktbuss som tar dig direkt till Stockholm C.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekplatser, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns att tillgå.

Anmäl intresse via SkandiaMäklarnas hemsida för att få information löpande om bostaden.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna