Centrala Tyresö, Tyresö

Siklöjevägen 10

REDO™
  • 1 rum
  • 33 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam etta med uteplats i mysigt område!

Välkommen till populära Siklöjevägen 10 och en supertrevlig bostad i BRF Pigghajen. Lägenheten har en suverän planering och erbjuder bland annat mängder av förvaring, fullt utrustat och praktiskt kök samt en härlig uteplats! Stilrena och kvalitativa materialval mixas med ljusa och öppna sociala ytor vilket bidrar till ett mycket trivsamt boende.
Detta beläget endast ett stenkast från centrum samt busshållplats som tar dig till smidigt in till Stockholms City.

- Rymligt förråd
- Öppen och social planlösning
- Ljus och välplanerad.
- Stor uteplats med sol från lunch till tidig kväll.
- Helkaklat badrum med klädvårdsdel
- Centralt läge i Tyresö nära allt som önskas.

När du kliver in genom dörren möts du direkt av en ljus och trevlig hall med gott om avhängningsmöjligheter. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och ekparkett på golv.
I anslutning till hallen nås det helkaklade badrummet med egen tvättdel.

Vidare öppnar bostaden upp sig med ett väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Flertalet fönsterpartier skänker ett stort ljusinsläpp till hela bostaden. I anslutning till vardagsrummet nås sovalkoven som enkelt kan kan delas av ytterligare om man önskar en mer privatare del. Här ryms god plats för större säng, nattduksbord och tv.
Köket från Vedum finns i öppen planlösning emot vardagsrummet vilket skapar stora sociala möjligheter för dig och dina gäster. Här finns allt man kan önska av ett praktiskt och fullt utrustat kök.

Från det öppna rummet når man utgång till den rymliga uteplatsen med staket för mer insynsskydd. Här ryms både matgrupp och loungegrupp om så önskas. Solens strålar kan du njuta av från lunch till tidig kväll.

OMRÅDET:
Området innehar närhet till allt vad Centrala Tyresö har att erbjuda så som gym, skolor, golfbana, bad, rackethall, simhall, Bollmoravallen, populära naturområden samt Centrum med alla dess affärer och matbutiker.
Direktbussar till Stockholm City, Gullmarsplan, Haninge och Nacka avgår från hållplatser inom ett par minuters gångavstånd.

På det stora hela ett fantastiskt boende med hög kvalité.

VÄLKOMMEN HEM!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Tyresö, Tyresö

Siklöjevägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.