Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 15

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Högt belägen och stilren totalrenoverad 3a i centralt läge

Har du letat efter bostaden som har precis allt? Leta inte längre, du har hittat rätt.

På Sikvägen 15 högt upp i huset finner du denna totalrenoverade pärla i hypercentralt läge med fin utsikt och inglasad balkong. BRF Siken har en urstark ekonomi och erbjuder sina medlemmar mängder av faciliteter att nyttja samt en förmånlig månadsavgift. Bostaden innehar noggrant utvalda detaljer och snickerier som andas hög standard, här är det helt enkelt bara att packa upp och börja bo. Området är lummigt med mängder av natur runt knuten, på gården finns lekplats för de små, pergola och ett stenkast bort finner du busshållplats med exceptionella pendlingstider. Här bor du nära pulsen men mitt i lugnet.

- Stambyte gjort
- Flexibelt tillträde
- Högt belägen på 5e våningen
- Insynsskyddat läge
- Inglasad balkong
- Renoverad 2023 (se rumsbeskrivning för detaljer)

När du kliver in i bostaden välkomnas du av hallen med avhängning för ytterkläder bakom två skjutdörrar varav ena med helkroppsspegel. Infällda spotlights med dimmerfunktion som går längs taket från entré till hallens slut. Parkettgolv i vit mattlackad ek genom hall till kök, vardagsrum och samtliga sovrum. Badrummet är stambytt samt renoverat 2023 som är hållbart över tid utrustat med golvvärme, handukstork, tvättmaskin, takdusch och en urläcker belysning i duschutrymmet.

För hemmakocken finns ett stilrent kök att arbeta i. Med omsorg är köket inrett i ett minimalistiskt utförande där vitvarorna är integrerade för att skapa rymd. Maskinparken är bestående av spis, ugn, mikro, kolfilterfläkt, kyl och frys. Förvaring finns det mängder av i under/överskåp och vitrinskåp med belysning. Matplatsen är som en förlängning av köket som rymmer familj och vänner i den stora skalan.

Vardagsrummet är inrett med en akustikpanelvägg med smarta uttag för både el och media för dold kabeldragning vid väggmonterad TV. Denna sociala yta är rymlig och kan inredas flexibelt efter behov. Fönsterpartier som vetter i sydlig riktning skänker ett härligt ljusspel genom alla årets säsonger. Från vardagsrummet når du den inglasade och möblerbara balkongen med utsikt mot grönska.

Sovrummen i svalt nordligt läge i nästintill identiska storlekar inredda med stora skjutdörrsgarderober. Säng och mindre möblemang som skrivbord, nattduksbord eller byrå ryms.

Förråd till bostaden tillhör och klädkammare finns i bostaden.

Övriga detaljer: Samtliga element är inredda med elementskydd kompletterade med figursågade fönsterbrädor av ljus Cararra marmor. Våtrumsdokument finns utfärdat av BKR. Det som originellt är klädkammare nyttjas nu som barnrum men som enkelt kan nyttjas som förvaringsutrymme, valet är ditt.

OMRÅDET OCH FÖRENINGEN:
Brf. Siken är en trygg och välmående förening tack vare dess trygga storlek, låga skuldsättning och mycket goda ekonomi och flertalet uppskattade faciliteter så som samlingslokal, övernattningslägenhet, stor tvättstuga, bibliotek, boulebana, källsortering och grovsoprum.
Området erbjuder flertalet skolor, fina promenadstråk, lummiga innergårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen.

För föreningens seniorer har även möjligheten att gå med i pensionärsföreningen Fiskarna som tillhandahåller flertalet aktiviteter så som kräftskivor, grillkvällar och bouleturneringar.
Ett boende som ger paret, barnfamiljen och seniorer en trygghet, otrolig bekvämlighet, fenomenal kommunikation och närhet till allt.

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna