Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 7

REDO™
  • 5 rum
  • 111 kvm
  • Bostadsrätt

Oerhört sällsynt femma i BRF Siken

Välkommen till Sikvägen 7 och denna välplanerade femrummare i ett mycket trevligt skick där ni erhåller bekvämligheten att bara flytta in och trivas från dag ett.
Bostaden är i mycket bra skick med fyra sovrum, renoverat kök (19) samt två stambytta och helkaklade badrum med såväl klädvårdsmöjligheter samt dusch och wc i båda.
Balkongen är rejäl i absolut bästa solläge och innehar skjutbar inglasning vilket ger ett extra rum att nyttja året om.
Läget på våning 6 ger ett totalt insynsskyddat boende med lummig utsikt över innergården såväl som golfbanan i motsatt del.

- Högt belägen på våning 6 med balkong i sydväst
- Avgift inkl. vatten, värme, fiber (250 mbit), kabel-tv, bostadsrättstillägg & förråd.
- En av Tyresös bästa föreningar med superstabil ekonomi.
- Garage och P-platser belägna precis bakom huset.
- Rymligt förråd om ca 6-7 kvm tillhör.
- Kök renoverades 2019
- Kort promenad till Centrum och allt som önskas i vardagen.

Väl i bostaden möts vi av en rymlig hall med avhängning för ytterkläder samt god förvaring i garderob med skjutdörrar. På golvet finns den genomgående ekparketten.

Två badrum finns i bostaden, båda stambytta och helkaklade med dusch och WC. Maskinpark för klädvård finns i det ena där även flyttbart badkar finns att tillgå.

Köket från 2019 är fulländat i såväl funktion som stil. Här finner ni gott om förvaringsmöjligheter samt rejäla arbetsytor.
Full utrustning med fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis/ugn samt spiskåpa. Från köket når man en rymlig matsalsdel där plats finns för det stora sällskapet med trevlig utsikt över gården.

Ljust och väl tilltaget vardagsrum där plats för stor soffgrupp samt övrigt möblemang finns. Här kan ni tillsammans med familj och vänner av den stora skalan skapa trevliga minnen tillsammans.
Från vardagsrummet når vi utgången till den lättmöblerad balkongen av stora mått med skjutbar inglasning. Läget är oerhört trevligt med fritt sydväst-läge där ni avnjuter solen från förmiddag till nedgång.

I de privata delarna av bostaden finner vi hela fyra rejäla sovrum med rymd för dubbelsäng. I denna del finns även en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

I fastigheten finns ett rymligt förråd som tillhör bostaden samt tvättstuga och tre stycken gästrum för uthyrning.

Utmärkta BRF Siken är en populär, stambytt och mycket välskött förening. Föreningen är oerhört ekonomiskt stabil och erbjuder mycket faciliteter för sina innehavare. För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Tyresövallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplatser ett stenkast bort.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekplatser, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns att tillgå.

På det stora hela ett ljuvligt boende i perfekt läge av centrala Tyresö.
Missa inte visningarna och kontakta ansvarig mäklare för att informeras om eventuell förhandsvisning eller privat visning om önskemålet finns.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.