Centrala Tyresö / Bergfoten, Tyresö

Njupkärrsvägen 70

Såld
  • 3 rum
  • 76,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad trea med stor uteplats i ett insynsskyddat läge!

Vill du bo i en nyrenoverad trea med radhuskänsla? Nu har du möjligheten att förvärva detta fantastiska hem!

Varmt välkommen till Njupkärrsvägen 70 och denna magiska trea med stor uteplats!
Här har du möjlighet att förvärva en trivsam lägenhet med ett trevligt läge i Centrala Tyresö! Här mixas närhet till underbar natur med ett bekvämt och vardagspraktiskt boende där allt som önskas nås på korta avstånd. Lägenheten är välplanerad med goda sociala ytor, två sovrum, ett stort helkaklat badrum samt uteplats belägen i ett härligt solläge!

- Stambytt badrum 2024.
- Genomgående mycket gott skick.
- 2 rok omgjord till 3 rok.
- Stor uteplats med sol från morgon till eftermiddag.
- Avgiften inkluderar värme, vatten, bredband, tv och IP-telefoni.
- Stabil förening med tvättstugor, gym, övernattningslokal, relax/bastu, festlokal, snickarbod samt trevliga utemiljöer för barn.
- Nära Tyresö centrum, kommunikationer och natur.

Väl i bostaden möts vi av en välkomnande och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter genom hatthylla samt flertalet garderober. Bostaden har genomgående ljusa golv och ljusmålade väggar.
Intill hallen når vi det mycket fräscha och helkaklade badrummet som stambyttes år 2024. Badrummet erbjuder vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Utrustning består av: Wc, dusch, handfat med kommod, handdukstork samt tvättmaskin.

Vidare in i bostaden finner det fantastiska och stilrena köket som går i ljusa snickerier och svarta detaljer. Utrustning samt planering är optimal med rejäla arbetsytor samt mängder av förvaring, allt för att skapa bästa möjligheter för den hängivna kocken och de sociala sammanhangen. I köket finner vi även given matplats vid fönster som rymmer de du önskar bjuda. Två stora fönster skänker ett härligt ljusinsläpp.

Från köket nås det väl tilltagna och trevliga vardagsrummet, här ryms det gott om plats för en rejäl soffgrupp sa, andra enklare möblemang. Vill man hellre ha ett större vardagsrum och enbart ett sovrum är det möjligt att ta bort väggen.
Utgång till uteplatsen nås från vardagsrummet. En magisk altan som är omgärdad av buskar för insynsskydd och erbjuder sol från morgon till tidig eftermiddag. Här ryms både familj och vänner i matgrupp och loungegrupp.

Lägenheten erbjuder i övrigt ett master bedroom som är mycket stort och stilrent. Här ryms både dubbelsäng, flertalet garderober om så önskas samt andra enklare möblemang efter eget tycke och smak. Sovrum två ger god rymd för säng samt annat möblemang. I lägenheten finns även ett förråd för ytterligare förvaring eller om man heller vill nyttja det till ett kontor går det lika bra.

OMGIVNINGEN
Området är mycket barnvänligt med lekplatser och bilfria gator där gräsytor för spring och lek finns.
Även närhet till Centrum, populära friluftsområden, matbutiker, skolor, bad, idrottsanläggningar samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå.
Direktbussar avgår från hållplats endast 3 min bort och tar dig till Stockholm City samt Gullmarsplan på under 20 min, perfekt för den som pendlar till jobbet.

BRF Bergfoten är en välskött och omtyckt förening. Här har man låg skuldsättning, koll på ekonomin och erbjuder goda faciliteter för sina boende.
På det stora hela ett kanonboende för dig som vill ha gott om rymd i ett praktiskt och välplanerat boende där vardagens enkelhet i omgivning blandas med superba fritidsmöjligheter.

Anmäl ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för att få löpande info.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna