Tyresö

Vendelsövägen 60B

REDO™
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv lägenhet i Trollbäcken!

Välkommen till Vendelsövägen 60B och denna eleganta 3Rok med påkostade materialval där ingenting lämnats åt slumpen.
Tack vare stora fönsterpartier får lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp som bidrar till en luftigare känsla.

Brf Tyresö Södergård 4 är en bostadsrättsförening med 98 representativa bostadsrätter i hjärtat av Trollbäcken. Här har Imola tillsammans med Dinell Johansson ritat fram ett bostadsrättsområde som står i samklang med omgivningen. Arkitekturen präglas av tidlösa och exklusiva material som trä och sten vilket är modernt, kvalitativt och håller över tid. Det i kombination med ett extra öga för detaljerna gör att bostäderna utmärker sig och andas hotellkänsla och lyx.

- Arkitektritat bostadsrättsområde
- Stora fönsterpartier och påkostade materialval
- Ljusa och trevliga sociala ytor
- Två sorvum
- Varmgarage som nås från hiss (separat kö)
- Nära buss, skolor, restauranger och centrum

Välkommen till denna ljusa och moderna bostad som erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet. När du stiger in genom hallen möts du av en välkomnande yta med plats för avhängning av ytterkläder och skor.
Köket är modernt utrustat med köksluckor i en elegant mörk tränyans och en ljus bänkskiva som ger ett fräscht och stilrent intryck. Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samt all den maskinella utrustning du kan önska.
Vardagsrummet, som är i öppen planlösning mot köket, omges av ljus tack vare stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för en stor soffa, tv och matbord med stolar för sex personer, vilket gör detta rum perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Det rymliga sovrummet har plats för en dubbelsäng och andra möbler enligt dina önskemål, medan det andra sovrummet för närvarande är inrett som ett kontor.

Badrummet är stilfullt med klinker på golvet och delvis kaklade väggar. Här finner du wc, handfat ovan kommod och en dusch med glasad duschvägg som ger en modern och fräsch känsla. Denna bostad är perfekt för dig som söker ett hem med hög standard och genomtänkta detaljer.

OMRÅDET
Trollbäcken är ett fantastiskt lummigt bostadsområde med både villor och lägenheter, detta gör att gatorna är lugna, tysta och gemytliga. Närheten till Tyresös olika delar och atmosfärer gör att detta är en perfekt utgångspunkt för vidare äventyr.

Trollbäckens centrum finns på promenadavstånd och här ligger två välsorterade matbutiker, bageri, blomsteraffär, apotek och vårdcentral. Lyxigt att kunna storhandla i sin närmsta matbutik! För dig som tycker om mat finns här även ett stort utbud av kaféer och restauranger med mat från världens alla hörn. Alldeles intill ligger Norrbys trädgård som en trädgårdsdröm i villakvarteren som är mycket omtyckt och välbesökt.

På kort avstånd finns också populära Trollbäckens IP och här finns flera av Tyresös bästa idrottsföreningar. Hela Trollbäcken och Södergården är känt för sin familjära känsla och fördelarna är många med närheten till flertalet förskolor och skolor. Kumla skola ligger alldeles intill och är Tyresös största grundskola från förskoleklass till årskurs 9, för den mer idrottsintresserade finns Idrottsklass på Nyboda skola och för den musikintresserade finns här även musikklasser. Kunskapsskolan och Engelska skolan är också två populära skolor i kommunen. I närheten av Södergården finns även grundskolan Sofieberg och nya Fornuddens skola som ligger alldeles intill Fornuddsparken.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tyresö

Vendelsövägen 60B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.