Tyresö

Diamantgången 3

Såld
  • 3 rum
  • 80,2 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet på Diamantgången 3 med radhuskänsla!

På Diamantgången 3 finns nu denna gavellägenhet till försäljning i gemytligt läge! Området är stillsamt och lugnt med mycket natur runt knuten. Ett ypperligt val av boende för familjen eller paret. För den som anser att behovet finns för modernisering så finns här en grund som med enkla medel kan göras om till din alldeles egna drömbostad. Föreningen har nyligen bytt paneler och tak vilket ger den exteriöra delen av byggnaden ett upplyft. Här erbjuds ett flexibelt tillträde enligt överenskommelse.

- Tillträde enligt önskemål.
- Gavellägenhet i bra läge.
- Moderniseringschans till att skapa ditt drömboende. Sätt din egna prägel med enkla medel.
- Byggnaden har nya paneler och nytt tak 2023.
- BRF Diamanten innehar tvättstuga, gemensam lokal och cykel förråd för sina medlemmar.

Bostadens planlösning är väldisponerad på 80kvm med stora och luftiga ytor. Hallen innehar garderober för förvaring av ytterkläder och hemmaredskap. Här har många öppnat upp denna del och plockat bort garderoberna för att få en luftigare entré om man föredrar en mer öppen planlösning. Valet är ditt!
Vardagsrummet är luftigt och erbjuder mängder av plats för familj och vänner att samlas på för att skapa fina minnen tillsammans. Balkongen är fullt möblerbar och nås från vardagsrummet. Köket vetter mot västligt läge som skänker ett härligt ljusinsläpp under eftermiddagarna som är perfekt för de trevliga middagarna.
Båda sovrummen i bra storlekar rymmer säng, mindre möblemang och förvaring. Badrummet med klinker i mörkare nyans, vita kaklade väggar, dusch, wc, tvättställ (handfat) och en trevlig kommod.

OMRÅDET
På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, såväl som rackethall, golfbana, badhus och ishall. Tyresö Strand och Gamla Tyresö med underbar skärgårdsmiljö och många fina utflyktsmål. Bege dig till Tyresö slott och gå i den engelska slottsparken eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden och badplats och utegym. Besök de många badplatserna längs Erstavikens kant, eller bege dig ut på isen under vintertid.

Letar du efter ett idylliskt boende i ett väldigt trevligt område? Leta inte längre, du har hittat rätt.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna